Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2017: οι μεγάλοι νικητές

Τα Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2017 απονεμήθηκαν στα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας σε μια εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου Χίλτον.

Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2017: οι μεγάλοι νικητές

Τα Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2017 απονεμήθηκαν στα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας σε μια εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου Χίλτον, παρουσία της bartending σκηνής της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και πολλών επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.

Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2017: οι μεγάλοι νικητές - εικόνα 1

Τέσσερα αθηναϊκά μπαρ και δύο από την Θεσσαλονίκη είναι αυτά που σχηματίζουν την χρυσή εξάδα των καλύτερων μπαρ της Ελλάδας, σύμφωνα με την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής των Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy, τα αποτελέσματα της οποίας για το 2017, δεύτερη χρονιά του θεσμού, ανακοινώθηκαν μπροστά σε ένα κοινό 800 περίπου προσκεκλημένων οι οποίοι χειροκρότησαν τους νικητές και γιόρτασαν μαζί τους τις διακρίσεις τους στο πάρτι που ακολούθησε. Συνολικά βραβεύτηκαν 33 μπαρ, ενώ απονεμήθηκαν και έξι ειδικά βραβεία.

Την τελετή παρουσίασε ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος μας ενημέρωσε με χιούμορ για τις φετινές τάσεις που συναντάμε στα μπαρ, αλλά «έντυσε» και τις βραβεύσεις με πινελιές stand-up comedy. Ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά έδωσε ο διάσημος Βρετανός bartender Thοmas Aske, ο οποίος ως προσκεκλημένος του θεσμού των «Αθηνόραμα Bar Awards» και του μεγάλου του χορηγού της τελετής, του ιρλανδέζικου ουίσκι Bushmills, έκανε μετά το τέλος των απονομών μια ιδιαίτερη παρουσίαση της τέχνης και της τεχνικής του, συγκεντρώνοντας πολλά χειροκροτήματα. Δείτε όλους τους νικητές εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Gajah': Στον εξωτισμό ενός viral μυστικού νησιού

Γιατί όλοι μιλούν για το πολύ ιδιαίτερο bar restaurant του Πειραιά;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/07/2022

Το Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε έναν φανταστικό χώρο και με το καθιερωμένο Premium Lounge για τους πιο απαιτητικούς.

Μία γιορτή του Gin στο "Λοκάλι"

Mία από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης υποδέχεται και φέτος τα Local Juniper Meetings.

Επόμενος σταθμός: "Pathos"

Η DJ Carlita μας ταξιδεύει στον κόσμο μέσο Ίου.

''Κλουβί'': Στα Πετράλωνα το στέκι δεν αλλάζει

Αυθεντικά vibes πόλης με τη συνοδεία χαρακτηριστικών κοκτέιλ.

Ανεβάζοντας την μπάρα: 12 έξοχα μπαρ σε αθηναϊκές ταράτσες

Αν ανήκεις σε εκείνους που πιστεύουν πως η Αθήνα μοιάζει ομορφότερη από ψηλά, με ένα cocktail στο χέρι, τότε διαβάζεις τις σωστές γραμμές.