Ένα party, δυο πρωτιές

Η θεσσαλονικιώτικη Synthetic κάνει δυναμικό αθηναϊκό ντεμπούτο στον «Μικρόκοσμο» το Σάββατο 11/3 προσκαλώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Mall Grab.

Ένα party, δυο πρωτιές

Η έκφραση «mall grab» χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον λανθασμένο τρόπο με τoν οποία κρατούν μια σανίδα του skate χρησιμοποιώντας την ως αξεσουάρ για να κάνουν φιγούρα. Ο Mall Grab, ένα μικρό φαινόμενο, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 11/3 στον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος», μόνο φιγούρα δεν κάνει με τη δουλειά του. Περίπου μόλις έκλεισε τα είκοσι, το 2015, αυτός ο Αυστραλός άρχισε από το πουθενά να κυκλοφορεί μουσική με συχνότητα ένα EP ανά τρίμηνο. Αυτό που έχει κάνει την κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής να στρέψει το βλέμμα πάνω του είναι η ποικιλομορφία και η διασκεδαστική διάσταση της μουσικής του, η δημιουργική και ολόφρεσκη χρήση old school ήχων και ειδών (αν είσαι raver του παλιού καιρού θα τον εκτιμήσεις ιδιαίτερα), καθώς και η ολοφάνερη αγάπη του για τη μουσική – αυτός ο εικοσάχρονος έχει ονομάσει ένα EP του «Sun Ra» και βγάζει κομμάτια μόνο σε βινύλιο!

Το «Sun Ra EP» στην Church:



Η άφιξη του Mall Grab μάς δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε με τη Synthetic από τη Θεσσαλονίκη, η οποία τον προσκαλεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Διαβάζοντας το βιογραφικό της ομάδας του Thomas Numan, δεν μας εκπλήσσει που εκείνος αποφάσισε να κάνει το αθηναϊκό ντεμπούτο της με ένα τόσο ενδιαφέρον όνομα. Στόχος της ομάδας είναι «να διαδώσει την καλή πλευρά του ηλεκτρονικού ήχου στη Θεσσαλονίκη» και μάλλον πρέπει να βρίσκεται σε καλό δρόμο έχοντας φιλοξενήσει από τον Juan Atkins και τον Ροβερτ Hood μέχρι τον Objekt και τον Route 8. Για το πρώτο αθηναϊκό party της, η Synthetic συνεργάζεται με τον Runner (Subbed Out) και τους Black Athena.

Synthetic hits Athens w/ Mall Grab, Runner & Black Athena, στο σινεμά «Μικρόκοσμος» το Σάββατο 11/3. Είσοδος €7.

Ανακάλυψε τη μουσική του Mall Grab:





Και άκου αυτό στην επιστροφή από το party:

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρόκοσμος

Λεωφ. Συγγρού 106, Κουκάκι, στάση μετρό Συγγρού-Φιξ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.