Ένα party, δυο πρωτιές

Η θεσσαλονικιώτικη Synthetic κάνει δυναμικό αθηναϊκό ντεμπούτο στον «Μικρόκοσμο» το Σάββατο 11/3 προσκαλώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Mall Grab.

Ένα party, δυο πρωτιές

Η έκφραση «mall grab» χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον λανθασμένο τρόπο με τoν οποία κρατούν μια σανίδα του skate χρησιμοποιώντας την ως αξεσουάρ για να κάνουν φιγούρα. Ο Mall Grab, ένα μικρό φαινόμενο, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 11/3 στον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος», μόνο φιγούρα δεν κάνει με τη δουλειά του. Περίπου μόλις έκλεισε τα είκοσι, το 2015, αυτός ο Αυστραλός άρχισε από το πουθενά να κυκλοφορεί μουσική με συχνότητα ένα EP ανά τρίμηνο. Αυτό που έχει κάνει την κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής να στρέψει το βλέμμα πάνω του είναι η ποικιλομορφία και η διασκεδαστική διάσταση της μουσικής του, η δημιουργική και ολόφρεσκη χρήση old school ήχων και ειδών (αν είσαι raver του παλιού καιρού θα τον εκτιμήσεις ιδιαίτερα), καθώς και η ολοφάνερη αγάπη του για τη μουσική – αυτός ο εικοσάχρονος έχει ονομάσει ένα EP του «Sun Ra» και βγάζει κομμάτια μόνο σε βινύλιο!

Το «Sun Ra EP» στην Church:Η άφιξη του Mall Grab μάς δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε με τη Synthetic από τη Θεσσαλονίκη, η οποία τον προσκαλεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Διαβάζοντας το βιογραφικό της ομάδας του Thomas Numan, δεν μας εκπλήσσει που εκείνος αποφάσισε να κάνει το αθηναϊκό ντεμπούτο της με ένα τόσο ενδιαφέρον όνομα. Στόχος της ομάδας είναι «να διαδώσει την καλή πλευρά του ηλεκτρονικού ήχου στη Θεσσαλονίκη» και μάλλον πρέπει να βρίσκεται σε καλό δρόμο έχοντας φιλοξενήσει από τον Juan Atkins και τον Ροβερτ Hood μέχρι τον Objekt και τον Route 8. Για το πρώτο αθηναϊκό party της, η Synthetic συνεργάζεται με τον Runner (Subbed Out) και τους Black Athena.

Synthetic hits Athens w/ Mall Grab, Runner & Black Athena, στο σινεμά «Μικρόκοσμος» το Σάββατο 11/3. Είσοδος €7.

Ανακάλυψε τη μουσική του Mall Grab:

Και άκου αυτό στην επιστροφή από το party:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Gajah': Στον εξωτισμό ενός viral μυστικού νησιού

Γιατί όλοι μιλούν για το πολύ ιδιαίτερο bar restaurant του Πειραιά;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/07/2022

Το Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε έναν φανταστικό χώρο και με το καθιερωμένο Premium Lounge για τους πιο απαιτητικούς.

Μία γιορτή του Gin στο "Λοκάλι"

Mία από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης υποδέχεται και φέτος τα Local Juniper Meetings.

Επόμενος σταθμός: "Pathos"

Η DJ Carlita μας ταξιδεύει στον κόσμο μέσο Ίου.

''Κλουβί'': Στα Πετράλωνα το στέκι δεν αλλάζει

Αυθεντικά vibes πόλης με τη συνοδεία χαρακτηριστικών κοκτέιλ.

Ανεβάζοντας την μπάρα: 12 έξοχα μπαρ σε αθηναϊκές ταράτσες

Αν ανήκεις σε εκείνους που πιστεύουν πως η Αθήνα μοιάζει ομορφότερη από ψηλά, με ένα cocktail στο χέρι, τότε διαβάζεις τις σωστές γραμμές.