Ένα party, δυο πρωτιές

Η θεσσαλονικιώτικη Synthetic κάνει δυναμικό αθηναϊκό ντεμπούτο στον «Μικρόκοσμο» το Σάββατο 11/3 προσκαλώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Mall Grab.

Ένα party, δυο πρωτιές

Η έκφραση «mall grab» χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον λανθασμένο τρόπο με τoν οποία κρατούν μια σανίδα του skate χρησιμοποιώντας την ως αξεσουάρ για να κάνουν φιγούρα. Ο Mall Grab, ένα μικρό φαινόμενο, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 11/3 στον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος», μόνο φιγούρα δεν κάνει με τη δουλειά του. Περίπου μόλις έκλεισε τα είκοσι, το 2015, αυτός ο Αυστραλός άρχισε από το πουθενά να κυκλοφορεί μουσική με συχνότητα ένα EP ανά τρίμηνο. Αυτό που έχει κάνει την κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής να στρέψει το βλέμμα πάνω του είναι η ποικιλομορφία και η διασκεδαστική διάσταση της μουσικής του, η δημιουργική και ολόφρεσκη χρήση old school ήχων και ειδών (αν είσαι raver του παλιού καιρού θα τον εκτιμήσεις ιδιαίτερα), καθώς και η ολοφάνερη αγάπη του για τη μουσική – αυτός ο εικοσάχρονος έχει ονομάσει ένα EP του «Sun Ra» και βγάζει κομμάτια μόνο σε βινύλιο!

Το «Sun Ra EP» στην Church:Η άφιξη του Mall Grab μάς δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε με τη Synthetic από τη Θεσσαλονίκη, η οποία τον προσκαλεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Διαβάζοντας το βιογραφικό της ομάδας του Thomas Numan, δεν μας εκπλήσσει που εκείνος αποφάσισε να κάνει το αθηναϊκό ντεμπούτο της με ένα τόσο ενδιαφέρον όνομα. Στόχος της ομάδας είναι «να διαδώσει την καλή πλευρά του ηλεκτρονικού ήχου στη Θεσσαλονίκη» και μάλλον πρέπει να βρίσκεται σε καλό δρόμο έχοντας φιλοξενήσει από τον Juan Atkins και τον Ροβερτ Hood μέχρι τον Objekt και τον Route 8. Για το πρώτο αθηναϊκό party της, η Synthetic συνεργάζεται με τον Runner (Subbed Out) και τους Black Athena.

Synthetic hits Athens w/ Mall Grab, Runner & Black Athena, στο σινεμά «Μικρόκοσμος» το Σάββατο 11/3. Είσοδος €7.

Ανακάλυψε τη μουσική του Mall Grab:

Και άκου αυτό στην επιστροφή από το party:

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρόκοσμος

Λεωφ. Συγγρού 106, Κουκάκι, στάση μετρό Συγγρού-Φιξ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Simone Caporale, πώς είναι να 'τρέχεις' το καλύτερο μπαρ του κόσμου;

Ένας από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς ανθρώπους των μπαρ και του spirits industry μιλά στο 'α'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/11/2023

O Fatboy Slim επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μεγάλο πάρτι στο "Oddity"

Το Blend Athens παρουσιάζει τον ζωντανό θρύλο της χορευτικής μουσικής στην Αθήνα, λίγους μήνες μετά την αξέχαστη καλοκαιρινή του εμφάνιση στα μέρη μας.

Φινάλε για την εμπειρία των Schweppes exclusive cocktail seminars

Το Schweppes και το Αθηνόραμα έδωσαν την ευκαιρία σε δεκάδες αναγνώστες να μάθουν τα μυστικά των cocktails, να μυηθούν σε έναν premium κόσμο απόλαυσης και να μοιραστούν #BornSocial εμπειρίες.

Το πάρτι αρχίζει στο 'Zebra'

Δυνατή μουσική, χορός, και party διάθεση: Η Lou is σε μια μοναδική live εμφάνιση το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο αγαπημένο μπαρ του Ψυχικού.

Στο 'Beauty Killed The Beast' για το Schweppes exclusive cocktail seminar, vol.III

Για μία ακόμη Τετάρτη, το Schweppes και το Αθηνόραμα έδωσαν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να μάθουν τα μυστικά των cocktails και να μυηθούν σε έναν premium κόσμο απόλαυσης.

Μαίρη Ταλαιπώρου, τι συμβαίνει κάθε Τετάρτη στο 'Beauty Killed the Beast';

H βραβευμένη bartender & Ηead Brand Ambassador του Schweppes μιλά στο 'α' για μία #BornSocial εμπειρία.

Μία βόλτα και 4 κρασιά από το Φυσικά Fysika

Μερικές ετικέτες που δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε στη σημαντική έκθεση που ασχολείται αποκλειστικά με φυσικά κρασιά.