Faust

To τριώροφο διατηρητέο του ιστορικού κέντρου έχει διαμορφωθεί σε ένα ατμοσφαιρικό theatre music bar μοναδικής αισθητικής, με θεατρική διακόσμηση, που θυμίζει καμπαρέ και συγκεντρώνει ένα απαιτητικό αθηναϊκό κοινό από το 2011.

Faust

To τριώροφο διατηρητέο του ιστορικού κέντρου έχει διαμορφωθεί σε ένα ατμοσφαιρικό theatre music bar μοναδικής αισθητικής, με θεατρική διακόσμηση, που θυμίζει καμπαρέ και συγκεντρώνει ένα απαιτητικό αθηναϊκό κοινό από το 2011. Μουσικά events και θεατρικές παραστάσεις, όμορφη μπάρα πλάι στη μουσική σκηνή, δίνουν πολλαπλές επιλογές για διασκέδαση, που ξεφεύγει από ένα απλό ποτό. Και αυτό, όμως, σε αυτόν τον χώρο και με τις όμορφες jazz, swing, funk μουσικές, παίρνει άλλη διάσταση.

Μια καλή συλλογή από βασικά ποτά για straight απολαύσεις πάνε πλάι στα εντυπωσιακά signatures, που ταιριάζουν με τον χώρο. Σαν το Regalo de Dios, πραγματικό “δώρο θεών”, ένα tiki style φρουτένιο κοκτέιλ με γοητευτικές καπνιστές (mezcal) και πικάντικες νότες, ή το Mango Mint Julep, μ’ ένα ωραίο παιχνίδι τζίντζερ-μάνγκο. Σε άλλες συχνότητες, το Maria Antoinetta, με βάση το brandy, είναι ένα ακαταμάχητο μπαχαρένιο κοκτέιλ, με ωραίες νότες κανέλας και πιπεράτη επίγευση.

To Faust, με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του, σίγουρα προσφέρει μια διαφορετική μπαρ εμπειρία, είτε θέλεις ένα κλασικό, καλοφτιαγμένο negroni είτε κάτι πιο σύνθετο.

Περισσότερες πληροφορίες

Faust

Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.