Μαϊμού

Η Μαϊμού καταφέρνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στα ουκ ολίγα μπαρ του Χαλανδρίου. Την συναντάς στον πιο "μπαρίστικο" πεζόδρομο της περιοχής, τη Θουκυδίδου, μπαίνεις μέσα και την κάνεις κατ' ευθείαν στέκι σου -αν δεν είναι ήδη.

Μαϊμού

Η Μαϊμού καταφέρνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στα ουκ ολίγα μπαρ του Χαλανδρίου. Την συναντάς στον πιο "μπαρίστικο" πεζόδρομο της περιοχής, τη Θουκυδίδου, μπαίνεις μέσα και την κάνεις κατ' ευθείαν στέκι σου -αν δεν είναι ήδη. Τώρα, μάλιστα, με την ανανεωμένη cocktail list, περισσότερο από ποτέ. Αρτίστικο περιβάλλον με ethnic στοιχεία, πολύχρωμο, χαρούμενο και αρκετά νεανικό -ελκύει, όμως, όλες τις ηλικίες, γιατί έχει τα φόντα. Ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα και έχει μια από τις πιο αξιόλογες μπάρες της πόλης, ιδιαίτερα φέτος, με τον Αλέξη Κοντίνη στον ρόλο του ενορχηστρωτή.

Για γουλιές που θα σας στείλουν κατ' ευθείαν Μεξικό, διαλέξτε το πλούσιο, ελαφρά καπνιστό, γοητευτικά καυτερό, με ωραία αρώματα και ένα πικάντικο άγγιγμα καπνιστού αλατιού Revenge of Mexico. Το βοτανικό και φρουτώδες Chimpanzee, πάλι, συνδυάζει μαγικά το ραβέντι με τον ανανά και βάση το gin, ενώ το Lustau Brandy de jerez είναι ένα εξαιρετικό brandy cocktail με νότες πορτοκαλιού και σοκολάτας, κλασικό και δυνατό. Αν δεν φοβάστε τις ιδιαίτερες γεύσεις, εδώ θα δοκιμάσετε ένα από τα πιο τολμηρά κοκτέιλς της πόλης, το διάφανο, δυνατό Seaside Gin, ένα τζιν κοκτέιλ με θαλασσινά αρώματα, αλμύρα και φύκια: σαν να ρουφάς ολοζώντανο στρείδι! Κι επειδή η εποχή τραβάει ακόμα ζεστά, μην πείτε όχι σ' ένα Fruity Portuguese, με μυρωδιές μπαχαρικών και spicy άγγιγμα, σ' ένα υπόβαθρο maraschino, με νότες εσπεριδοειδών και ροδάκινου...

Περισσότερες πληροφορίες

Μαϊμού Athens Bar

Θουκυδίδου 7Α, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.