«Happiness Forgets» για ένα αξέχαστο guest στο «Odori»

Το team του βραβευμένου λονδρέζικου bar θα σερβίρει την Τετάρτη 25/1 cocktails με πρωταγωνιστή το βερμούτ.

«Happiness Forgets» για ένα αξέχαστο guest στο «Odori»

Πολυβραβευμένο είναι το bar που φιλοξενείται από το «Odori» την Τετάρτη 25/1: είναι υπόγειο και υποφωτισμένο (χρησιμοποιεί τα κεριά για βασική πηγή φωτισμού), πήρε το όνομά του από ένα τραγούδι της Dionne Warwick, δεν επιτρέπει τους ορθίους, αποτελεί αγαπημένο προορισμό των bartenders και στα περσινά Spirited Awards αναδείχθηκε καλύτερο διεθνές cocktail bar. Από την αρχή της λειτουργίας του στη μοδάτη πλατεία Hoxton του Λονδίνου μέχρι σήμερα, το «Happiness Forgets» του Alastair Burgess επιδεικνύει μια συνέπεια στην παρασκευή κλασικών cocktails και ευφάνταστων παραλλαγών τους, που το κατατάσσει σταθερά τα πέντε τελευταία χρόνια στην πρώτη δωδεκάδα της λίστας των 50 καλύτερων bars του κόσμου (φέτος βρέθηκε στη δέκατη θέση).

Οι δύο άνθρωποι του «Happiness Forgets» που θα έρθουν στο «Odori» είναι οι Caroline Williams και Dan Garnell, οι οποίοι στην πρώτη βερμουτερία της πόλης θα δημιουργήσουν cocktails με πρωταγωνιστή το βερμούτ καθώς και aperitivi. Έξι cocktails περιέχει ο κατάλογος που θα βρείτε την Τετάρτη 25/1 στη χάλκινη μπάρα του «Odori». Ανάμεσά τους τo signature του «Happiness Forgets», Jerezana, ένα Intro to Amaro (με Amaro Nonino που συναντά τον καλό του παρτενέρ το Tanqueray Gin) κι ένα Penfold Sour που υπόσχεται μια έκρηξη βοτανικών αρωμάτων χάρη στο κρασί Byrhh, το Aquavit και το Kamm & Sons.

Περισσότερες πληροφορίες

Odori Vermuteria Di Atene

Σκουλενίου 2, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.