Κύριος

Θα μπορούσε να είναι εικόνα από κοσμοπολίτικη ταινία με τους ήρωες να κάθονται σε ένα χώρο διακριτικά πολυτελή και να απολαμβάνουν, φυσικά, ένα κοκταίηλ.

Κύριος

Θα μπορούσε να είναι εικόνα από κοσμοπολίτικη ταινία με τους ήρωες να κάθονται σε ένα χώρο διακριτικά πολυτελή και να απολαμβάνουν, φυσικά, ένα κοκταίηλ. Θα μπορούσε. Στην αθηναϊκή πραγματικότητα, όμως, είναι ένα ιδιαίτερο bar στην πλατεία Μαβίλη. Ο «Κύριος» τα έχει όλα. Αριστοκρατική αύρα με το μάρμαρο και τον απαστράπτοντα μπρούτζο να δίνουν το στίγμα, ατμόσφαιρα που αφήνει να πλανάται μια αίσθηση art deco και καλή μουσική, δημιουργούν ένα περιβάλλον για all day απόλαυση αλλά πάνω από όλα για πολύ καλά κοκταίηλς -και όχι μόνο.

Must του «Κύριος» αποτελούν τα home made αναψυκτικά, που και μόνο γι αυτά θα έλεγα ότι αξίζει η επίσκεψη. Σημαντική ιδιαιτερότητα αποτελεί επίσης και το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο χώρο shaker και κοκταίηλ έχουν πάρει διαζύγιο. Το γιατί θα σας το εξηγήσουν επί τόπου, καθώς θα απολαμβάνετε καθισμένοι σε ένα δερμάτινο στουλ το κοκταίηλ που επιλέξατε. Φυσικά, υπάρχει και menu. Όχι τεράστιο, αλλά επαρκές, με all day οπτική. Από πολύ νόστιμες μπρουσκέτες και croque madame μέχρι πιο σύνθετα πιάτα, ικανά να στηρίξουν ένα πλήρες γεύμα. Για τα κοκταίηλς δεν λέω τίποτα, εκτός από το ότι πρέπει να τα δοκιμάσετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Κύριος

Δορυλαίου 4, Πλ. Μαβίλη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα μπαρ του φθινοπώρου: Πού και τι πίνουμε φέτος;

Νέα και παλιά μπαρ, φεστιβάλ και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε bar aficionado της αθηναϊκής σκηνής για το επόμενο διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/09/2022

Το "The Foundry Rooftop" ανεβάζει εντάσεις με τον Άγγελο Πεντάρη

Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε μια βραδιά με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τον νεαρό drummer με τη συναρπαστική ιστορία ζωής.

Στο "Λοκάλι" για λίγο ακόμη καλοκαίρι

Επέκταση θερινής και γευστικής ραστώνης σε αυλή και ταράτσα, στου Ψυρρή.

Ο Γιώργος Φακίνος resident DJ στο LouLou Is Present

Για ένα Σάββατο του μήνα θα μοιράζεται τα decks με τους καλύτερους local και διεθνείς DJs.

Μα πού πήγε η σαμπάνια;

Τελειώνει όντως η σαμπάνια από την αγορά; Μην αγχώνεσαι, ο εκλεκτός αφρώδης οίνος θα παραμείνει στον αφρό των οινικών εξελίξεων.

'Athens Wine & Art Festival': Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στο χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Το "Angelo et Manolo" αγαπά το κρασί και τους ανθρώπους

Όταν ο Εμμανουήλ Καραλής δεν πετά στους αιθέρες, σερβίρει φίνα κρασιά στην Μητροπόλεως, μαζί με τον γιο της Φωτεινής Παντζιά του "By The Glass".