25 parties για πρωτοχρονιάτικο clubbing

Kλασικές και λιγότερο κλασικές προτάσεις για να αποχαιρετήσεις τον παλιό και να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο χορεύοντας.

25 parties για πρωτοχρονιάτικο clubbing

Μασκοφορεμένοι techno DJs, λάμψη από τη «Λάμψη», θέα στα πυροτεχνήματα από ταράτσες, locals και ξένοι... Αυτά είναι τα parties, άλλα κλασικές προτάσεις και άλλα λιγότερο κλασικές, για να αποχαιρετήσεις τον παλιό και να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο χορεύοντας.

25 parties για πρωτοχρονιάτικο clubbing - εικόνα 1

Πέμπτη 29/12

Xmas Sessions
«Dybbuk»
Στον καινούργιο, σέξι μπαρόκ χώρο του, εξακολουθεί να παίζει μόνο του στη δική του κατηγορία χάρη στο όμορφο, πιστό κοινό του και τα δημοφιλέστατα residencies – τώρα μάλιστα μπορείς να έρχεσαι για ποτό από νωρίς για ζέσταμα. Το χορταστικό εορταστικό πρόγραμμα φτάνει στην κορύφωσή του με τέσσερα parties. Σήμερα Πέμπτη 29/12, στα decks οι CJ Jeff, Alex PM και Lefty D, την Παρασκευή 30/12 οι DJ Angelo και DJ Pappa, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι CJ Jeff και George Dexx, και ανήμερα την Πρωτοχρονιά (σιγά μην ξεκουραστούμε!) οι Panos Pissitelis, Frankie Lluc και Junior Mi.

Last of the Year
«Modu»
Hybrid trap, dubstep, DnB και άλλα urban ιδιώματα που θα ακουστούν όπως πρέπει από το ηχοσύστημα αυτού του club, από τους Casa Fiesta (Mosh Beat και Type-O) και τον WOEKiD. (ελεύθερη είσοδος)

Παρασκευή 30/12

Evolution pres. SNTS
«Modu»
Κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται κάτω από τη μαύρη κάπα και τη μάσκα (κι επίσης γιατί αυτός ο ανώνυμος DJ/παραγωγός επέλεξε το συγκεκριμένο look), αλλά το σίγουρο είναι ότι ο SNTS φτιάχνει και παίζει μία δυστοπική και ατμοσφαιρική techno που δεν ακούς συχνά. Και για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο σκοτεινά, ο πρόσφατος δίσκος του «Losing Sight» ηχογραφήθηκε σε μια σπηλιά... Support από τους Axel Karakasis και Dimitri Motofunk σε back2back set, και τον Andreas sarmanis. (Προπώληση 7€ στο δίκτυο του Viva και σε πρατήρια καυσίμων Shell, BP και EKO, 10€ στην είσοδο – Κρατήσεις στο 6940890275)



Vault 88 2 Year Anniversary
«Six D.O.G.S.»
Μία πολύ ενδιαφέρουσα μετάκληση για τα δύο χρόνια παρουσίας της ομάδας Vault 88. Ο Αμερικανός DVS1 καθιερώθηκε με κυκλοφορίες στην Klockworks και την ιστορική Transmat, έχει δύο δημιουργικά labels (Hush και Mistress Recordings), ενώ ξεκίνησε από warehouse parties στην πατρίδα του και διαθέτει συλλογή 30.000 βινυλίων (και τα δύο τον κάνουν αυτομάτως συμπαθή στα μάτια μας). Support από τους Sawf, Circle και Sickfest. (Προπώληση 10€ στο δίκτυο του Viva, 15€ στην είσοδο)



Trash Christmas
«Mosaiko»
O παραγωγός του En Lefko Σπύρος Παγιατάκης επιλέγει cult pop χριστουγεννιάτικα τραγούδια... να δω το ύφος σου όταν θα παίξει το «Last Christmas»! (ελεύθερη είσοδος)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Deep Electronique After Hours
«Skull»
Τα... κάλαντα θα σου πουν από νωρίς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τις 05:00, οι Nicolas Dales, Steph και ο καλεσμένος τους, L Bush. Τα φρούτα στο μπαρ παραμένουν σήμα κατατεθέν. (10€)

Blend NYE w/ Marco Bailey
«Steam»
Το Blend κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά με τον Marco Bailey... Με techno, δηλαδή... τι άλλο; Βετεράνος της σκηνής, αυτός ο Βέλγος DJ.παραγωγός έκανε τα πρώτα του βήματα με hard trance στην Bonzai το 1996, μπήκε στον σωστό δρόμο στις αρχές του 2000 (τότε έβγαλε το «Play it back» στην Intec του Carl Cox) και έχει παραμείνει στην επικαιρότητα τόσα χρόνια μετά με τα labels ΜΒ Elektroniks και MBR Limited, με τα events Materia και με το podcast Elektronik Force – περισσότερα για το βιογραφικό του θα μάθεις στο «Marco Bailey: The Documentary». Support από τους Mikee, Manolaco και Tap. (23€ – Πληροφορίες και κρατήσεις στα 6938527901 και 2112215122)



Giant NYE Party
«Ρομάντσο»
Φόρεσε κάτι αριστοκρατικό και φρέσκαρε ατάκες από την τηλεοπτική «Λάμψη», γιατί θα τις χρειαστείς σ’ αυτό το λαμπερό και ιντριγκαδόρικο party, που εμπνέεται από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, όπου τώρα το θυμόμαστε ότι υπήρχε χαρακτήρας με το όνομα Ρένος Βελμύρας. Αναλυτικά το line-up: στο Stage 1 οι ΝΤΕΙΒΙΝΤ, Τhe Dreamer, S-for-Sugar και Photoharrie, ενώ στο Stage 2 οι Paul Bennett, Chris Kontos, Egon και George Dimitrakopoulos. (25€ με open bar)

Playground pres. NYE Celebration
«Wild!» (Πανεπιστημίου 10, Στοά Ζολώτα, Σύνταγμα)
Οι Ιταλοί Neverdogs με την groovy, σέξι και χαρούμενη house τους, που τους έχει χαρίσει μια θέση στην πλατφόρμα Music On του Marco Carola, είναι οι καλεσμένοι της Playground γι’ ακόμη μία φορά γνωρίζοντας ότι αρέσουν πολύ στο αθηναϊκό κοινό. Support από τους Viton & Jon Tsamis, Always Late, Antoni Bios και Nik B. (15€ και τιμή φιάλης 150€/5 άτομα – Κρατήσεις στο 6985883875)



NYE Extravaganza Party
«Six D.O.G.S.»
Η παράδοση λέει το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς να γίνεται στο Gig Space με εκπροσώπους της local σκηνής που συνδέονται με το χώρο: φέτος θα χορέψεις με house και techno μέχρι το πρωί από τους Anestie Gomez, BODJ, ClubKid, Kreon, Lex, Mr. Statik, Pan και Tolis Q. Έλα εδώ αφού αλλάξεις χρόνο στον Κήπο τρώγοντας βασιλόπιτα και σπάζοντας ρόδια. (10€)

Come & Save Me NYE Party
«Cabaret»
Ελκυστική πρόταση από την καινούργια ομάδα Come & Save Me, η οποία σε συνεργασία με την Whiteball και τη Muse Constant, προσκαλεί δύο ενδιαφέροντα εναλλακτικά ονόματα από το εξωτερικό: τον The Mekanism, ο οποίος ως Γάλλος έχει μια έφεση στην παιχνιδιάρικη house, και το βερολινέζικο δίδυμο των #Instantboner, που τα live sets τους δεν μοιάζουν μεταξύ τους γιατί δημιουργούνται επί τόπου με ένα ιδιότυπο setup μηχανημάτων. Οι δικοί μας Nixxie και John John Bizas ολοκληρώνουν το line-up. Μικρή, αλλά χρήσιμη λεπτομέρεια: η ομάδα υποστηρίζει τους σκοπούς του The HOME Project για τους πρόσφυγες. (50€ με open bar – Κρατήσεις τραπεζιών με απευθείας επικοινωνία με τους διοργανωτές στη σελίδα του event στο Facebook)





+Soda Νew Era NYE Celebration
«Modu»
Οι Christo Z, G.Pal, Mikele, Ms Lefki και Romylos αφηγούνται με classic tracks την ιστορία του club που σημάδεψε την αθηναϊκή νύχτα στα ’90s και τη μεταφέρουν στο σήμερα. (Προπώληση 12€ στο δίκτυο του Viva, 15€ στην είσοδο – Κρατήσεις στο 6908266341)

Show Me Love NYE 2017
«Gazi Music Hall»
Μεγάλης κλίμακας party που υπόσχεται glam ατμόσφαιρα και laser shows, σέξι χορευτές, πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου, «κανόνια» με καπνό και κονφετί. Το βασικό ατού του, βέβαια, είναι το ολονύχτιο back2back set από τους Ace2Ace και τον Agent Greg. (Από 15€ στο δίκτυο του Viva – Κρατήσεις στο 2130185040)



New Year’s Eve 2017
«Galaxy Bar and Restaurant», ξενοδοχείο Hilton
Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, φανταστική θέα και (επιμένουμε σε αυτό) το πιο ιδιαίτερο και όμορφο lighting system, στο καθιερωμένο party-ρεβεγιόν που προσελκύει ένα όμορφο και καλοντυμένο κοινό. Στα decks για την αλλαγή ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ενώ νωρίτερα θα παίζει ο Constantin (Nasiri) και αργά ο Nick Jojo. Αν θέλεις να το ευχαριστηθείς στο μάξιμουμ, μπορείς να κλείσεις δωμάτιο με 99€ και checkout ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 18:00. (Από 35€ – Κρατήσεις στο 2107281351)

New Year’s Eve @ «Pop Up»
Μπροστά, ο resident X.Fargone θα επιλέγει χωρίς στεγανά από funk και dub μέχρι pop και hip hop, ενώ στο Piso Bar, το πιο χαριτωμένο και φιλικό mini size club της πόλης, οι Videotapes θα παίζουν nu disco και electro funk για όσους αγαπούν τους ρετρό ήχους. (Ελεύθερη είσοδος – Πληροφορίες και κρατήσεις στο 6951948868)

New Year’s Eve @ «Mosaiko»
Ρεβεγιόν από τις 3 το μεσημέρι κατευθείαν μετά τα ψώνια, με σπιτικά γλυκά, ζεστά cocktails και μουσική. Στα decks οι Photoharrie (15:00), Kissing Strangers (18:00) και Takis Apostolou (22:00). (Ελεύθερη είσοδος)

New Year’s Eve @ «Second Skin Club»
Εδώ θα αλλάξεις χρόνο αλλά και θα ξεχαστείς μέχρι το μεσημέρι χορεύοντας με τις EBM επιλογές των George Fakinos, John Mantonanakis, George P, Rammlied και Dr. D (στο Red Room ο τελευταίος, όπως συνήθως). Όχι μόνο είναι από τα ελάχιστα parties όπου μπορείς να έρθεις πριν από τα μεσάνυχτα, αλλά έχει και ελεύθερη είσοδο!

New You 2017!
«Blue Bird»
Πολύ μας αρέσει αυτό το «new you» ανάμεσα σε όλα αυτά τα «new year», καθώς και το ότι η D’ Arcy Foxx θα δημιουργήσει μια φαντασμαγορία αλά Λας βέγκας παίζοντας ερωτικά, χορευτικά αλλά και καμμένα tracks. (Ελεύθερη είσοδος)

Bright Night
«ABOVE Rooftop Bar Restaurant», ξενοδοχείο «Wyndham»
Στην ταράτσα αυτού του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου στην πλατεία Καραϊσκάκη, έπειτα από το εορταστικό μενού θα ακολουθήσει party με uptempo μουσικές από την Εύα Θεοτοκάτου. (20€ με ποτό – Κρατήσεις στο 2168009900)

Private New Year’s Eve Party
«Red Door» (Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι)
Έχει αρχίσει να κυκλοφορεί ότι τρως χωρίς παπούτσια στο πρώτο yakiniku restaurant της Αθήνας, που ειδικεύεται δηλαδή στο ψητό κρέας και ενθαρρύνει το interaction του πελάτη με το φαγητό του. Το «Red Door» διαθέτει επίσης ένα bar όπου ο Γιάννης Πετρής παρουσιάζει μία ιαπωνοκεντρική λίστα με cocktails. Όλα αυτά μπορείς να τα ανακαλύψεις την παραμονή της πρωτοχρονιάς: μπορείς να δοκιμάσεις το ειδικό μενού (στα 90€) και να συνεχίσεις χορεύοντας στο exclusive party (μόνο για 80 άτομα) με τους Gus & Bonso, ή να φτάσεις κατευθείαν για το party, όπου εκτός από τα cocktails του Πετρή και τη σαμπάνια, θα ρέει άφθονο και το σάκε! (Πληροφορίες και κρατήσεις στα 2103647712 & 6976086030)

Fairytales Réveillon
«The Apartment»
Νεράιδες στο υπόγειο ενός gay club που αγαπάει τη hard dance μουσική και την πρόκληση; Αν κρίνουμε από άλλες παραγωγές της ομάδας, αυτό που υπόσχονται, δηλαδή «ένα μοναδικό σκηνικό βγαλμένο από παραμύθια... μια φανταστική παραγωγή για να υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο παραμυθένια», ισχύει πέρα ως πέρα.

Κυριακή 1/1

Athens AfteR Hours New Year’s Edition
«Modu»
Το... πρωινό project του Mikele και του Romylos ενισχύεται γι’ αυτή την πρώτη μέρα του χρόνου με τους Christian Cambas και Trixx. Δεν ξέρω αν θα έρθεις από κάποιο άλλο party, από breakfast ή μετά τον ύπνο, πάντως η δράση ξεκινάει στις 08:30. (10€)

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.