Πόσο urban adventurer είσαι;

Τι θα λέγατε αν τις Κυριακές σας κλείνατε μια διαφορετική περιήγηση στο κέντρο της Αθήνας;

Πόσο urban adventurer είσαι;

Τι θα λέγατε αν τις Κυριακές σας κλείνατε μια διαφορετική περιήγηση στο κέντρο της Αθήνας;

Πόσο urban adventurer είσαι; - εικόνα 1
48 Urban Garden

Για δεύτερη χρονιά κάτι παίζει στη πόλη, κάτι πολύ urban, διαφορετικό, πρωτότυπο, που μας βάζει σε μια πιο περιπετειώδη και exciting τροχιά εξόδου. Πως μπορείτε να πάρετε μέρος; Αρκεί να ψάξετε τα επόμενα Urban Adventure Tours και να πάτε στο ανάλογο σημείο συνάντησης. Ήδη έχουν τρέξει πολλά τέτοια ραντεβού, βλέπε Κουκάκι και τώρα στήνονται σε Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Μόλις μαζευτεί η παρέα ξεκινάει βόλτα στην περιοχή με τα πόδια και πιστέψτε μας είναι γεμάτη από πολλές απρόσμενες ανακαλύψεις.

Πόσο urban adventurer είσαι; - εικόνα 2
Chaplin

Νιώθεις ότι βλέπεις την πόλη σου για πρώτη φορά, στην πραγματικότητα όμως την γνωρίζεις από μια άλλη οπτική γωνία, πολύ πιο δημιουργική και funky. To πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά αναπάντεχα events: από live performances, διασκεδαστικά μαθήματα graffiti, δυνατά χορευτικά show, κυρίως με street dance, όπως είναι το εντυπωσιακό breakdance και πολλά τέτοια ακόμα.

Πόσο urban adventurer είσαι; - εικόνα 3
Cinco

Και μόλις έχεις ζεσταθεί και έχεις μπει στο παρείστικο mood δεν σταματάνε να παίζουν οι εκπλήξεις, με σημαία ένα από τα πιο εμβληματικά whisky. Μετά το διαδραστικό περπάτημα, μπορούμε να συνεχίσουμε σε κάποιο urban bar και εκεί κάτι παίζει πολύ ενδιαφέρον με πρωταγωνιστή το ξεχωριστό Cutty Sark straight ή σε συναρπαστικές μίξεις. Για να πάρετε μια γεύση κάντε μερικές στάσεις.

Στο Chaplin για μερικά alternative cocktails με super foods, στο κουκλίστικο The Trap για πρωτοποριακά aperitivo με ουίσκι, στο πολύ fun κήπο του 48 Urban Garden, για ένα απολαυστικό cocktail match και στο Cinco για ένα ανεπανάληπτο whisky sour με cheviche. Χρειάζεται να φύγουμε λίγο από την πεπατημένη και να ζήσουμε κάτι ασυνήθιστο που μπλέκει τη μουσική, το χορό, την τέχνη, το fine drinking και την cocktail μανία. Τα Urban Adventure tours τα ανακατεύουν όλα αυτά μαζί με τις σωστές δόσεις και δίνουν μια τελείως διαφορετική και πιο ζωντανή και ζωηρή απόχρωση στη πόλη. Εσύ θα μείνεις έξω;

#cuttypaizei Tip

Μπείτε στο www.urbanadventures.gr και ανακαλύψτε τις πιο ψαγμένες γωνιές της πόλης για να ζήσετε τις δικές σας urban adventures.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.