Ο Sigha για πρώτη φορά στην Αθήνα

Ο Βρετανός DJ/παραγωγός έρχεται στο «Six D.O.G.S.» την Παρασκευή 16/12, καλεσμένος από την Elektrika.

Ο Sigha για πρώτη φορά στην Αθήνα

Ο Sigha, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα την Παρασκευή 16/12 καλεσμένος από την Elektrika, είναι ένας από τους γερούς κρίκους της αλυσίδας των Βρετανών DJ/παραγωγών (Surgeon, Regis, Blawan κ.λπ.) που οδηγούν την techno σε όρια τα οποία δεν τολμούν να εξερευνήσουν άλλα «εθνικά» ιδιώματα του είδους. Ο James Shaw, όπως είναι το κανονικό του όνομα, ξεκίνησε από την dubstep και μεταπήδησε στην techno, δημιουργώντας τον εγκεφαλικό, συχνά υποχθόνιο ήχο του μέσα από κυκλοφορίες στη Hotflush του Scuba, την Avian του Guy Brewer και την Blueprint του James Ruskin, ο οποίος έκανε μάλιστα ένα θαυμάσιο ρεμίξ στο «The Politics of Dying»:



Πριν από το party αυτής της Παρασκευής, ανακαλύψτε τη συναρπαστική μουσική του Sigha: προτείνουμε την υπόκωφης έντασης πρόσφατη κυκλοφορία «Christ Figures/New Puritan» ή τα ογκώδη ηχοτοπία του «Techno Derivatives»:





Την ανοιχτόμυαλη μετάκληση του Sigha στο «Six D.O.G.S.» κάνει η ομάδα Elektrika (με την υποστήριξη της Vault88), η οποία έχει έδρα την Καλαμάτα και μηνιαίο residency στο «Astron», ενώ γιόρτασε τον πρώτο της χρόνο τον Οκτώβριο με τον Kobosil. Τον Sigha πλαισιώνουν οι residents της Elektrika Cirkle και Pico, καθώς και ο Kondaktor, συνιδρυτής της Modal Analysis. Προπώληση εισιτηρίων 8€ και 10€ στην είσοδο. Ακούστε ένα mix του Sigha:

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

18/04/2024

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.