Ο Marian Beke στο «The Trap»

Φαντασία και ασυνήθιστα υλικά σ’ ένα σημαντικό guest bartending την Πέμπτη 17/11.

Ο Marian Beke στο «The Trap»

Ποιος είναι ο φημισμένος bartender που θα βρεθεί πίσω από την μπάρα του «The Trap» την Πέμπτη 17/11.

Ο Marian Beke στο «The Trap» - εικόνα 1

Ο Σλοβάκος Marian Beke είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα της βιομηχανίας του ποτού. Υπό τη διεύθυνσή του επί πέντε χρόνια, το λονδρέζικο «Nightjar» μάζευε διακρίσεις και διθυράμβους από τους ειδικούς, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσίαζε τους πελάτες με φαντασμαγορικές γαρνιτούρες και εκκεντρικά υλικά (κάτι που πήρε βέβαια απρόσμενη τροπή στην περίπτωση του cocktail Moby Dick!).

Εδώ κι ένα χρόνο ο Beke συνεχίζει τη θριαμβευτική πορεία του στο bar που δημιούργησε με τον Rusty Červen (προερχόμενο από το εξαιρετικό «Connaught Bar»): το «The Gibson», πήρε το όνομά του από το ομώνυμο – προ Ποτοαπαγόρευσης– cocktail, προσφέρει μεταξύ άλλων στη λίστα του πολλές εκδοχές του, αγαπάει τα τουρσιά (το Gibson, θυμίζουμε, γαρνίρεται με κρεμμύδι τουρσί) και φέτος έκανε θεαματική είσοδο στην έκτη θέση των 50 καλύτερων bars του κόσμου.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι την Πέμπτη 17/11 θα δοκιμάσουμε ιδιαίτερα δημιουργικά cocktails στο guest bartending που διοργανώνει το «The Trap» (το οποίο έχει μπει αξιόμαχα στο παιχνίδι των bar events) σε συνεργασία με τη βότκα Snow Leopard, που παράγεται σε ένα αποστακτήριο ηλικίας ενός αιώνα στην Πολωνία και διαθέτει μέρος των κερδών στη διάσωση της λεοπάρδαλης του χιονιού. Οι Αθηναίοι bartenders περιμένουν βέβαια με ανυπομονησία το masterclass της επόμενης μέρας, όπου ο Beke θα μιλήσει για τα «πώς» και τα «γιατί» που πρέπει να απασχολούν έναν δημιουργικό επαγγελματία της μπάρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Margarita, Paloma και σεβίτσε απόψε στην ​​Παπαρρηγοπούλου.

Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

To "Barro Negro" στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου

Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100, του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars.

Τα πρώτα ουίσκι με άρωμα Ελλάδας

Τα κρασιά Μπουτάρη συνεργάζονται με τους Irish Distillers και Spot Whiskeys, για το λανσάρισμα της νέας σειράς Greek Wine Single Cask.