Και να που το όνομα ενός ροκ γκρουπ χωρίζεται στα δύο! Στο πρώτο μισό, το Pere, είναι που παίζεται το παιχνίδι. Μιλάμε για ένα από τα πιο δυνατά hot spot της Γλυφάδας, εδώ και χρόνια. Γεμάτο κάθε βράδυ, τα καλοκαίρια ξεχύνεται στον πεζοδρόμιο της οδού Κύπρου, μοδάτο, λιτό, ντιζαϊνάτο και χαλαρό. Δυνατή μπάρα και ψαγμένα κοκτέιλ, αλλά και κουζίνα που τα burger της είναι διάσημα. Χειροποίητες σάλτσες, burger σολομού και άλλα μικρές bio-προτάσεις συμπληρώνουν ένα μενού με νεανικό και healthy προσανατολισμό.
Δίπλα στο Pere, το Ubu ακολουθεί με healthy δυνατό προφίλ, all day χώρος με χυμούς, υλικά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη και δύο πετρόφουρνους για ψωμιά, αρτοσκευάσματα και πιάτα, όλα κάτω από τη γευστική εποπτεία του Κώστα Τσίγκα.
Όμως, πέρα από τις νοστιμότατες γευστικές προτάσεις, το Pere είναι ένα ζωντανό μπαράκι, με φανατικούς θαμώνες, που ξέρει να μιξάρει εκτός από τις μουσικές και τα αλκοόλ. Το Gi-Gi του, φτιαγμένο από Beefeater, ginger,vanilla, lime και passion fruit, είναι ένα πολύπλοκο γευστικά και αρωματικά κοκτέιλ, με βοτανικές νότες σε πικάντικο φόντο, πλούσια αρώματα φρούτων και μπαχαριών, ενώ η δροσιά του Moscow Mule Pere, που του δίνουν η σόδα, το αγγούρι και το lychee, δένει άψογα με τη βότκα και το εξωτικό τζίντζερ.