Διακεκριμένα cocktails στο «Mr. Peacock»

Δύο ξένοι κι ένας Έλληνας bartender, που έχουν ξεχωρίσει σε διεθνείς διαγωνισμούς, θα βρεθούν πίσω από την μπάρα την Πέμπτη 24/3 και την Κυριακή 27/3.

Διακεκριμένα cocktails στο «Mr. Peacock»

Δύο ξένοι κι ένας Έλληνας bartender, που έχουν ξεχωρίσει σε διεθνείς διαγωνισμούς, θα βρεθούν πίσω από την μπάρα του πολύχρωμου all-day χώρου την Πέμπτη 24/3 και την Κυριακή 27/3.

Διακεκριμένα cocktails στο «Mr. Peacock» - εικόνα 1
Ο Denzel Heath θα σερβίρει τέσσερα signature cocktails την Πέμπτη 24/3 στο «Mr. Peacock»

Αν θέλεις να ανακαλύψεις τη διασκεδαστική πλευρά των cocktails, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το The Lennox του Denzel Heath. Αυτό που θέλει να πετύχει ο Νοτιοαφρικανός bartender μ’ αυτήν τη σύνθετα αρωματισμένη εκδοχή του Banana Daquiri (Bacardi Carta Oro, σέρι, αλατισμένο λικέρ μπανάνας) είναι «να κάνει τις παρέες να ξεχαστούν συζητώντας έντονα και γελώντας»… Ο Heath εκπροσώπησε τη χώρα του στον περσινό τελικό του Bacardi Legacy με το The Lennox, το οποίο θα παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό μαζί με άλλες τρεις signature δημιουργίες του, που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε στο guest bartending του την Πέμπτη 24/3 – σίγουρα η δεύτερη επιλογή μας θα είναι το Desert Fizz (τζιν, χυμός καρότου, σιρόπι ανανά, γιαούρτι), που μεταφέρει μυρωδιές από τα σουκ.

Ο Denzel Heath έρχεται στο «Mr. Peacock» από το Ντουμπάι, όπου διευθύνει την εταιρεία consulting MMI Bar Academy – στο βιογραφικό του διαβάζουμε επίσης ότι έχει ξεχωρίσει σε πολλούς νοτιοαφρικανικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ βρίσκεται στην κριτική επιτροπή των World’s 50 Best Bars και των Tales of the Cocktail Spirited Awards.

Διακεκριμένα cocktails στο «Mr. Peacock» - εικόνα 2
Ο Κωνσταντίνος Καπνιάρης ετοιμάζεται για τον τελικό του Bacardi Legacy με guest bartending την Κυριακή 27/3

Την Κυριακή 27/3 θα ευχηθούμε «Καλή επιτυχία!» στον Κωνσταντίνο Καπνιάρη πίνοντας το Thimisis με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό Bacardi Legacy, καθώς και στη Lizaveta Molyanka από τη Λευκορωσία, που είναι μία από τις αντιπάλους του Κωνσταντίνου στο διαγωνισμό με το cocktail Anything Else (Bacardi Carta Blanca, σιρόπι μελιού, χυμός λάιμ, μπίρα India Pale Ale).

Περισσότερες πληροφορίες

Mr. Peacock

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.