Παρέλαση DJs την παραμονή της εθνικής γιορτής

Ακούμε sets των DJs που θα βρεθούν στα decks των αθηναϊκών clubs την Πέμπτη 24/3. 

Παρέλαση DJs την παραμονή της εθνικής γιορτής

Μας περιμένει μια πλούσια σε events παραμονή της αργίας της 25ης Μαρτίου. Ακούστε sets των DJs που θα βρεθούν στα decks των αθηναϊκών clubs την Πέμπτη 24/3 για να επιλέξετε πού θα χορέψετε.

Παρέλαση DJs την παραμονή της εθνικής γιορτής - εικόνα 1
H Klaudia Gawlas θα ενθουσιάσει τους φίλους της techno

Klaudia Gawlas
Η καλύτερη πρόταση της ημέρας! Τα sets της Γερμανίδας Klaudia Gawlas έχουν αμείλικτο techno ήχο και υπνωτιστική ροή, δικαιολογώντας απόλυτα τη γρήγορη εκτόξευση του ονόματός της. Καλεσμένη για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την πλατφόρμα Vault 88, θα παίξει στο «The Apartment» μαζί με τους Spiros Kaloumenos, Ars Dementis και Pico (10€ στην προπώληση στο www.viva.gr, 15€ στην είσοδο και 120€ η φιάλη ανά 5 άτομα – πληροφορίες στο 6937128831).



Livio & Roby
Μετά το δυνατό party με τους Pan-Pot, η Playground προσκαλεί στο «Under» (Τριπτολέμου 31, Γκάζι) το δίδυμο των Livio & Roby που εκπροσωπεί επάξια την ανερχόμενη ρουμανική σκηνή. Η μινιμαλιστική τους tech-house εκτιμήθηκε από τον Steve Lawler και τον Loco Dice, που τους έβαλαν στην οικογένεια των labels VIVa Music και Desolat αντίστοιχα. Support από τους Zoo Roo και Always Late. (10€ στην είσοδο και 100€ η φιάλη ανά 5 άτομα – κρατήσεις στο 6959995752)



Eli Verveine
Δύο γυναίκες με εκλεκτικό μουσικό γούστο πρωταγωνιστούν στο αποψινό party της Revolt! στο «Six D.O.G.S.». Η πρώτη είναι η Ελβετή Eli Verveine με τον φινετσάτο house και techno ήχο της (που έχει κερδίσει και κομπλιμέντα από τον Marshall Jefferson!), κι η δεύτερη η δική μας –αφοσιωμένη συλλέκτρια καλής dance μουσικής– K.atou. (είσοδος 8€)



DJ Frenic
Επιδέξιος στο scratching, και εκλεκτικός στο sampling, ο Frenic είναι ένας old school DJ (δηλαδή πολυσυλλεκτικός και ευέλικτος), που μας επισκέπτεται μάλιστα πολύ συχνά και εμπνεύστηκε το δίσκο του «Monomyth: Separation» από την πρώτη του τουρνέ στην Ελλάδα. Με επιρροές από την jazz και τη hip-hop μέχρι τη rock και την dubstep, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε σπιτικό πάρτι. (στο «Gazarte», με είσοδο € 10).

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Bars

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.