8 λόγοι για να ακούσεις τους Pan-Pot στο party της Playground

Το καταπληκτικό γερμανικό techno ντουέτο έρχεται στο «Monastiraki Center» την Κυριακή 13/3.

8 λόγοι για να ακούσεις τους Pan-Pot στο party της Playground

Από τα πιο αναγνωρίσιμα (λόγω ασταμάτητου touring) και αξιοσέβαστα (λόγω δισκογραφίας) ονόματα της γερμανικής techno, οι Pan-Pot, δηλαδή ο Tassilo Ippenberger και ο Thomas Benedix έρχονται την Κυριακή 13/3 στο «Monastiraki Center» (Αγίας Ελεούσης 3, Μοναστηράκι) για το γενέθλιο party της ομάδας Playground. Αυτοί είναι οι λόγοι για να βρεθείτε εκεί:

8 λόγοι για να ακούσεις τους Pan-Pot στο party της Playground - εικόνα 1
©Klaus Mellenthin

1. Σχεδόν μια δεκαετία μετά το «Pan-O-Rama», οι Pan-Pot κυκλοφόρησαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο το δεύτερο άλμπουμ τους. Το «The Other» αποτυπώνει τον ήχο των sets τους, διαθέτοντας όχι μόνο big room ατμόσφαιρα, αλλά και πειραματική διάθεση, που διευρύνει και ραφινάρει τον techno ήχο.

2. Ένα από τα κομμάτια τού «The Other» είναι εμπνευσμένο από τη σπουδαία χορογράφο Pina Bausch, που σημάδεψε το μοντέρνο χοροθέατρο.



3. Τα sets τους τα ακούμε και τα ξανακούμε, και ειδικά εκείνο από το Tomorrowland του 2014, που έχει ένα απίθανο hands-in-the-air φινάλε.



4. Κάνουν το ένα καλό remix μετά το άλλο και κατάφεραν να μην προδώσουν ένα classic, το «Lifetimes» των Slam.



5. Με την εμφάνιση των Pan-Pot, η δραστήρια Playground γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά της – το δίδυμο είχε εμφανιστεί στον ίδιο χώρο και την πρώτη χρονιά ύπαρξης της Playground. Η ομάδα που ίδρυσε ο Viton έχει δημιουργήσει τα δικά της clubs (τελευταίο εγχείρημά της το «Under» στο Γκάζι), διοργανώνει το φεστιβάλ Future Beats για να ανιχνεύσει τις επόμενες τάσεις και στην ίδια λογική επιλέγει τους ξένους guests της.

6. Δεύτερος ξένος guest της βραδιάς είναι ο Βούλγαρος Metodi Hristov, ένα από τα ονόματα που το κοινό γνώρισε στο περσινό Future Beats και ο ήχος του έχει έναν σκοτεινό, techy progressive χαρακτήρα.



7. Το lineup συμπληρώνουν οι Viton, Jon Tsamis, Mar.P και Always Late.

8. Θα γίνει after-party στο «Under», για το οποίο θα βρείτε περιορισμένες προσκλήσεις κατά τη διάρκεια του event.

Info
Εισιτήρια: 15€ και 20€ στην προπώληση (www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Media Markt, Reload, 11876), 25€ στην είσοδο. Κρατήσεις τραπεζιών στο 6959995752 (200€/5 άτομα στο regular area και 250€/5 άτομα στο VIP booth area).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.