Το «JackieO’» συναντά την Άννα Βίσση, στην Αθήνα

Το αγαπημένο μυκονιάτικο brand διοργανώνει τέσσερα θεματικά parties με οικοδέσποινα την τραγουδίστρια στο «Hotel Ερμού». 

Το «JackieO’» συναντά την Άννα Βίσση, στην Αθήνα

Τέσσερα θεματικά parties ετοιμάζει το «JackieO’» στο «Hotel Ερμού» με οικοδέσποινα την Άννα Βίσση. Το πρώτο από αυτά, με χριστουγεννιάτικο θέμα φυσικά, θα γίνει την Κυριακή 27/12. Η σχέση της Άννας με το μυκονιάτικο brand πάει πίσω, σε όμορφες βραδιές που έχει περάσει στο bar της Χώρας και στο beach complex του Super Paradise, το οποίο μεταμορφώθηκε το καλοκαίρι του 2014 για να τη φιλοξενήσει σε ένα μεγάλο live party-αναδρομή στα σαράντα χρόνια της καριέρας της. Στο «Hotel Ερμού», το νέο νυχτερινό μαγαζί του Γιάννη Μωράκη με τα θεατράλε θεωρεία και εξώστες, τα τζάκια και τα installations με μαύρα αρκουδάκια πίσω από τις μπάρες, όπου επιχειρεί ενός νέου είδους εμφανίσεις αυτήν τη σεζόν, η Άννα θα μας υποδεχτεί στο πρώτο JackieO’ Meets Anna Vissi @ Hotel Ερμού για να διασκεδάσουμε με τα drag shows της Priscilla, να χορέψουμε με το dance-pop set του Χρίστου Ριγανά, να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί της και με την Priscilla και, γενικώς, να ανακατευτούμε με fannatics και celebrities. Έχουμε μάθει ότι θα ανέβει στα decks για να παίξει μουσική μαζί με τον Χρίστο κι ανυπομονούμε για τις επιλογές της. Το party θα ξεκινήσει στις 19:00 – τηλέφωνα για κρατήσεις και πληροφορίες: 2117807070 και 6946553175.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.