Maceo Plex και Marcel Dettmann: Εκρηκτική σύμπραξη στην «Ιερά Οδό»

Δύο brands, Blend και Six D.O.G.S., και δύο άκρως επίκαιροι DJs σε ένα μεγάλο event το Σάββατο 21/11.

Maceo Plex και Marcel Dettmann: Εκρηκτική σύμπραξη στην «Ιερά Οδό»

Η συνεργασία της ομάδας Blend και του πολυχώρου Six D.O.G.S. φέρνει σε ένα μεγάλο event το Σάββατο 21/11 δύο από τους πιο επίκαιρους DJs και παραγωγούς. Ο Maceo Plex (πραγματικό όνομα Eric Estornel και άλλα ψευδώνυμα Maetrik και Mariel Ito) διακρίνεται για τον σκοτεινό house και techno ήχο του, τον οποίο προωθεί με τo label Ellum Audio, και είναι ένα από τα σκεπτόμενα πρόσωπα της σκηνής, όπως αποδεικνύει και το Essential Mix της περασμένης εβδομάδας. Στο set του ελπίζουμε να ακούσουμε ένα preview της καινούργιας δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Solar».

Maceo Plex και Marcel Dettmann: Εκρηκτική σύμπραξη στην «Ιερά Οδό» - εικόνα 1

Τα decks τα μοιράζεται με τον Γερμανό Marcel Dettmann, για τον οποίο αρκεί να γνωρίζουμε την ιδιότητά του ως resident του «Berghain» (και του προγόνου του, «Ostgut»). Ένα δείγμα του στεγνού, ηλεκτρισμένου techno ήχου του ακούμε σε ένα πρόσφατο set στο «Fabric».



Ο Maceo Plex και ο Marcel Dettmann εμφανίζονται το Σάββατο 21/11 στην «Ιερά Οδό». Εισιτήρια (27€-35€) στο δίκτυο του Viva.gr· κρατήσεις και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6938527901, 2112215122 και 6981931626, και στα reservations@blendathens.com και info@blendathens.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.