Με τη συνήθεια του brunch να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και κοινό, και τις προτάσεις στην Αθήνα να πληθαίνουν, το μπαρ «Τhe Clumsies» αποφάσισε να πάει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα και να διοργανώσει το δικό του, γαστρονομικών τόνων brunch festival, που θα «τρέχει» για αρκετές συνεχόμενες Κυριακές. Γνωστοί σεφ και όχι μόνο θα αναλαμβάνουν εκ περιτροπής το brunch, που θα σερβίρεται από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, με τους bartenders του cocktail bar να σιγοντάρουν με Virgin Bloody Mary σε διάφορες εκδοχές, smoothies και άλλα ενδιαφέροντα κι αθώα πόσιμα.
Η αρχή γίνεται αυτήν την Κυριακή με τον Θάνο Φέσκο, sous chef του «Hytra» στις 27/9, ακολουθεί ο Γάλλος Jean-Charles Metayer, ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο σεφ του «Premiere» του «Athenaeum Intercontinental» στις 4/10, η δυναμική μαγειρική ομάδα του «Cookoovaya» παίρνει τη σκυτάλη στις 11/10 και στις 18/10 αναλαμβάνει ο Άλεξ Τσιοτίνης, σεφ και συνιδιοκτήτης του «CTC». Έρχονται και άλλοι! Mέχρι στιγμής ακούγονται ο Παναγιώτης Γιακαλής, ο Χρόνης Δαμαλάς, ο Στέφανος Κολιμάδης, ο Δημήτρης Κοπαράνης, ο Θάνος Κουλτούκης, ο Ανδρέας Λαγός, ο Τάσος Μαντής, ο Σταμάτης Μαρμαρινός, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, ο Γκίκας Ξενάκης, η Μαριλού Παντάκη κι ο Δημήτρης Σταμούδης. Α, και φροντίστε να κάνετε κράτηση προτού πάτε, με ένα τηλεφώνημα στο 6937085670.