Διαγωνισμός

Το THE PASS by Schweppes πηγαίνει Επίδαυρο για δύο εξαιρετικές παραστάσεις

Όταν είσαι στον κύκλο του THE PASS by Schweppes, οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η όρεξη για βόλτες και δροσερές απολαύσεις ανεβαίνει κατακόρυφα, συνδυάζοντας πάντα εξαιρετικά θεάματα με τις γεύσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου αναψυκτικού. Ύστερα από δύο κινηματογραφικά ραντεβού σε θερινά σινεμά, με τη βιογραφία του Κάρλος Ακόστα («Yuli») και την αποκλειστική πρεμιέρα του «Οι Αόρατες» στο θρυλικό Κάρμεν, το premium club του Schweppes επιστρέφει στο θέατρο και ανεβάζει τον πήχη: ένας μεγάλος διαγωνισμός με δύο διαφορετικές παραστάσεις πηγαίνει τα μέλη στην Επίδαυρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Από τη μία έχουμε τις «Δαναΐδες» στη μικρή Επίδαυρο. Η σκηνοθέτρια Νατάσα Τριανταφύλλη, γνωστή για τους απροσδόκητους συνδυασμούς συνεργατών, χώρων και μουσικής, καταπιάνεται με τον αρχαίο μύθο των Δαναΐδων, ακολουθώντας το κείμενο του Ανδρέα Κάλβου, εκατόν πενήντα χρόνια ύστερα από το θάνατό του. Η ιταλόφωνη τραγωδία που έγραψε ο μεγάλος ποιητής, χρησιμοποιώντας τη χαρακτηριστική γλαφυρότητα και τη βαθιά μελαγχολία που τον διακατείχε, μας μεταφέρει στο Άργος, όπου πενήντα γιοι του Αίγυπτου, αδελφού του βασιλιά του Άργους, Δαναού, ζητούν σε γάμο τις πενήντα κόρες του Δαναού, Δαναΐδες. Όταν ο βασιλιάς θα φοβηθεί για τη θέση του, μόνο ο φόνος θα είναι η λύση. Δέκα πέντε μέλη του THE PASS by Schweppes θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για τις παραστάσεις στις 2 και 3 Αυγούστου.

Συμμετέχοντας στον ίδιο διαγωνισμό, τα μέλη του premium club συμμετέχουν στην κλήρωση για ακόμη μια παράσταση της Επιδαύρου: το «Ορέστης και Ηλέκτρα». Για πρώτη φορά, ο πιο παλιός θίασος εν ενεργεία στον κόσμο, η Κομεντί Φρανσαίζ, θα παίξει στο Αρχαίο Θέατρο και το THE PASS by Schweppes θα είναι εκεί. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα θεάματα του φετινού προγράμματος, καθώς η εικονοκλαστική ματιά του σκηνοθέτη Ίβο βαν Χόβε ιντριγκάρει κάθε θεατρόφιλο. Στη δική του εκδοχή, η Ηλέκτρα και ο Ορέστης μετατρέπονται σε άγρια ζώα, από παιδιά βασιλέων γίνονται πρόσφυγες στην ίδια τους την οικογένεια και προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για να επιβιώσουν. Δέκα πέντε μέλη του THE PASS by Schweppes θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για τις παραστάσεις στις 26 και 27 Ιουλίου.

Για τη μετακίνηση των θεατών προς την Επίδαυρο, ως γνωστόν, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου διαθέτει πούλμαν με χαμηλό κόστος, τα οποία ξεκινούν από την πλατεία Συντάγματος (περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου). Για το διαγωνισμό που αφορά την παράσταση «Ορέστης και Ηλέκτρα» μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εως τις 24/7, ενώ για την παράσταση «Δαναΐδες» εως τις 30/7.

Θέλεις να πάρεις μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ή στους επόμενους που ανακοινώνονται κάθε λίγο; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον κύκλο του THE PASS by Schweppes. Απάντησε στις ερωτήσεις, δείξε χαρακτήρα και αυτόματα θα αποκτήσεις κάρτα μέλους από το premium club. Κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, αποκλειστικές πρεμιέρες, μουσικές βραδιές, ποτά σε απολαυστικά μπαρ, και πόσα ακόμα, σε περιμένουν να τα κερδίσεις.

Μην ξεχνάς! Μοιράσου κάθε νέα εμπειρία που σου προσφέρει το THE PASS by Schweppes χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags:

#characterrequired #schweppesgreece