Νέα

Το 5ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα έρχεται διαδικτυακά και συγκεντρώνει χρήματα για τη μικρή Αναστασία

Με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνεται φέτος το Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα,  το πέμπτο κατά σειρά από το Σύλλογο Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδος. Ο τίτλος και το θέμα του φεστιβάλ είναι «Support Anastasia», η υποστήριξη δηλαδή για τη θεραπεία της επτάχρονης Αναστασίας που πάσχει από μία μορφή επιθετικού καρκίνου και μεταφέρθηκε στην Αμερική, σ’ ένα εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Τέξας, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο με την περιπέτειά της.

Έτσι, ο Σύλλογος Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδος σας καλεί να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 12 και 13 Δεκεμβρίου (10 π.μ.-10 μ.μ), φυσικά μέσω διαδικτύου, όπως επιβάλουν οι παρούσες συνθήκες. Τι είναι όμως η Κουνταλίνι Γιόγκα; Είναι μία μορφή γιόγκα, ένα σύστημα διαλογισμού που χρησιμοποιεί πανάρχαιες τεχνικές για την χαλάρωση και την ευεξία του σώματος, την ηρεμία και το καθάρισμα του νου, έχοντας ως στόχο την σύνδεση του ατόμου με την ψυχή του.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα αναρτηθεί στις 1 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνονται 20 ωριαία μαθήματα Κουνταλίνι Γιόγκα που θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Ζoom. Η συμμετοχή και για τις δύο ημέρες σε όλα τα μαθήματα ανέρχεται στα 10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Μπορείτε να πληρώσετε τη συμμετοχή σας εδώ και κατόπιν να εγγραφείτε εδώ, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό κατάθεσης. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε τον σύνδεσμο και οδηγίες σύνδεσης στα μαθήματα στις 9 Δεκεμβρίου.