Νέα

Τα πιο διασκεδαστικά φεστιβάλ του Ιουνίου έρχονται στο Ο.Α.Κ.Α.

Από -

Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι, η ανεμελιά του καλοκαιριού είναι αξία ανεκτίμητη – γεγονός που ξαναθυμίζουν δύο μεγάλες open air γιορτές στην Αθήνα, απασφαλίζοντας τον αυθορμητισμό και τη διασκέδαση. Με διαφορετικές ημερομηνίες αλλά στον ίδιο χώρο, το Waterboom Festival και το Color Day Festival σας περιμένουν στο Ο.Α.Κ.Α.

Το μεγάλο μπουγέλο ανοίγει τις μάνικες

Καλοκαίρι χωρίς μπουγέλο δεν γίνεται, όσων χρόνων κι αν είσαι. Μετά την περσινή οργιώδη διοργάνωση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στην οποία συμμετείχε πάνω από οκτώ χιλιάδες κόσμος, το Waterboom Festival επιστρέφει σε μεγαλύτερο χώρο, με ακόμη περισσότερη διάθεση για μουσική και παιχνίδια. Στις 22 Ιουνίου, ο περιβάλλων χώρος ΟΑΚΑ μεταμορφώνεται σε ούλτρα δροσερό σκηνικό: τεράστια κανόνια, πίδακες και εκτοξευτές, μπουρμπουλήθρες, βάρκες και φουσκωτές μπάλες δημιουργούν ένα υδάτινο σύμπαν, ενώ τα DJ sets και τα φαν θεάματα διαδέχονται το ένα το άλλο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι επισκέπτες, χωρισμένοι σε δύο ομάδες –κόκκινοι ή μπλε–, παίρνουν τα νεροπίστολά τους, φορούν τις διακριτικές κορδέλες στο κεφάλι και μάχονται μέχρι την τελική νίκη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Το πιο χρωματιστό φεστιβάλ μαγεύει!

Το Colour Day Festival, αγαπημένο φεστιβάλ των εφήβων και όχι μόνο, ανανεώνει για πέμπτη χρονιά το ραντεβού του στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, έτοιμο να χρωματίσει ξανά τον αθηναϊκό ουρανό σε ένα διήμερο με αρκετές νέες προσθήκες σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις. Στις 29 και τις 30 Ιουνίου, το open air σκηνικό του ολυμπιακού ακινήτου καταλαμβάνει το φαντασμαγορικό «The Circus Project», με κεντρικό παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο και περισσότερους από σαράντα μουσικούς περφόρμερ που παίζουν ψηλά στα charts –ανάμεσά τους ο Sin Boy, οι REC και η Ελένη Φουρέιρα– να ανεβαίνουν στη σκηνή με φόντο μια τεράστια, κινούμενη ρόδα λούνα παρκ, ενώ κανόνια που εκτοξεύουν χρωματιστό αφρό και συχνές αντίστροφες μετρήσεις για ομαδικές ρίψεις φτιάχνουν το πιο καλοκαιρινό ουράνιο τόξο της πόλης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.