Νέα

Συναυλίες, θέατρο και εργαστήρια: Τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν στις σελίδες του «Νιάρχος»

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά από όλα όσα έχουμε συνηθίσει», προσυπογράφει από πλευράς του το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ανακοινώνοντας πως πρόκειται να μεταφέρει στο διαδίκτυο όλη την εορταστική του διάθεση, η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου στο παραθαλάσσιο τοπόσημο. Ακόμη κι αν επανέλθουν σε λειτουργία καταστήματα κι επιχειρήσεις σε μερικές εβδομάδες, όπως προβλέπεται στο πλάνο της κυβέρνησης, οι αποστάσεις θα μας συντροφεύσουν ως μέτρο αυτά τα Χριστούγεννα, οπότε φτιάχνουμε πρόγραμμα και συντονιζόμαστε απ’ το σπίτι.

Στη σειρά εκδηλώσεων θα σημάνει εκκίνηση ένα διασκεδαστικό, μουσικόφιλο σόου με τον Φοίβο Δεληβοριά την 1η Δεκεμβρίου, εμπνευσμένο από την πολυαγαπημένη «Ταράτσα του Φοίβου» και ειδικά σχεδιασμένο για το ΚΠΙΣΝ (7 μ.μ.). Την ίδια ημέρα πρόκειται να ανάψουν τα φώτα των Χριστουγέννων στο ΚΠΙΣΝ, τα οποία πρόκειται να χαρούμε απ’ τις οθόνες μας (εκτός αν μένουμε κοντά και το επισκεφθούμε για σωματική άσκηση) και θα μας συντροφεύσουν για όλο το μήνα.

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εργαστήρια θα μεταδοθούν διαδικτυακά (στην ιστοσελίδα, το YouTube και το Facebook του ΚΠΙΣΝ), με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς που θα ,ας κρατήσουν συντροφιά στην αλλαγή του χρόνου στο σπίτι.