Νέα

On line μπαζάρ βιβλίων για καλό σκοπό

Από -

Από ένα μικρό βιβλιοπωλείο με παιδικά αναγνώσματα ξεκίνησαν οι εκδόσεις Διάπλαση και σήμερα είναι ένας δραστήριος εκδοτικός οίκος που διατηρεί στενή επαφή με το παιδικό βιβλίο έχοντας εκδώσει πάνω από 350 τίτλους. Μάλιστα τα βιβλία Μουσικοκινητικής Αγωγής, εκείνα για το Παιδικό Θέατρο και η σειρά Ελληνικής Μυθολογίας είναι από τα πρώτα στις προτιμήσεις των γονιών και των μικρών βιβλιόφιλων.

Όσοι θέλετε να ανανεώσετε τη βιβλιοθήκη σας πάρτε ιδέες από το ανοιξιάτικο μπαζάρ βιβλίου των εκδόσεων Διάπλαση, που πραγματοποιείται 16 Μαρτίου έως 12 Απριλίου και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου. Κάντε τις αγορές σας από το σπίτι μπαίνοντας στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Διάπλαση πατώντας το μπάνερ Μπαζάρ για την Κιβωτό του Κόσμου στην κατηγορία προσφορές.

Θα βρείτε περισσότερους από 50 τίτλους παιδικών βιβλίων και 30 τίτλους ενηλίκων σε τιμές που ξεκινούν από € 1. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου μαζί με βιβλία που θα προσφερθούν από τις εκδόσεις Διάπλαση στην βιβλιοθήκη της Κιβωτού.