Διαγωνισμός

«Ο Γιος» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά για τα μέλη του THE PASS by Schweppes

Ακόμη μια δυνατή θεατρική εμπειρία περιμένει όσους ανήκουν στον κύκλο του THE PASS by Schweppes, του premium club που έχει καθιερωθεί πλέον ως must στη συνείδηση όσων Αθηναίων θέλουν να είναι μέσα στα πιο καυτά θεάματα που τρέχουν κάθε μήνα, καθώς ύστερα από την «Lulu» του Γιάννη Χουβαρδά σειρά έχει «Ο Γιος» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Το πρόσφατο έργο πάνω στο ευαίσθητο θέμα της εφηβικής κατάθλιψης από τον πολυβραβευμένο Φλοριάν Ζελλέρ –τον Γάλλο συγγραφέα που έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο από τον διεθνή Τύπο– ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα μέλη του THE PASS by Schweppes θα είναι οι πρώτοι που θα το απολαύσουν.

Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, μετά το «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα», επανέρχεται θεματικά στη δύσκολη ηλικία της εφηβείας, έχοντας τώρα ένα εκρηκτικό έργο στα χέρια του. «Ο γιος» είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας που έκανε θραύση στο Λονδίνο, του οποίου η ιστορία ακολουθά τον δεκαεπτάχρονο Νικoλά: ο χωρισμός των γονιών του και η νέα οικογένεια του πατέρα του φέρνουν τον έφηβο σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Παρατάει το σχολείο, αδιαφορεί για τα πάντα, λέει ψέματα και έρχεται μπροστά σε απροσδόκητα διλήμματα ζωής και θανάτου. Οι γονείς του προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, όμως, ποιος μπορεί να τον σώσει αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος;

Πέρα από την έμπειρη σφραγίδα του Θεοδωρόπουλου, η παράσταση έχοντας ένα δυναμικό καστ ηθοποιών στη φαρέτρα της –τους Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Δέσποινα Κούρτη, Άννα Καλαϊτζίδου, Δημήτρη Κίτσο, Γιώργο Μακρή– καθώς και καλή ομάδα συντελεστών, δημιουργεί μοιραία υψηλές προσδοκίες ενώ βάσει του πρωτότυπου κειμένου επιφυλάσσει ανατροπές που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά των θεατών. Εξήντα μέλη του THE PASS by Schweppes θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της παράστασης «Ο Γιος», η οποία θα ανέβει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στις 4 Δεκεμβρίου.

Θέλεις να πάρεις μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ή στους επόμενους που ανακοινώνονται κάθε λίγο; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον κύκλο του THE PASS by Schweppes. Απάντησε στις ερωτήσεις, δείξε χαρακτήρα και αυτόματα θα αποκτήσεις κάρτα μέλους από το premium club. Κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, αποκλειστικές πρεμιέρες, μουσικές βραδιές, ποτά σε απολαυστικά μπαρ, και πόσα ακόμα, σε περιμένουν να τα κερδίσεις.

Μην ξεχνάς! Μοιράσου κάθε νέα εμπειρία που σου προσφέρει το THE PASS by Schweppes χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags:
#characterrequired #schweppesgreece