Δωρεάν

Νιάρχος Update: 5 δωρεάν δραστηριότητες που ξεχωρίζουμε αυτήν την εβδομάδα (12-18/2)

Από -

Οι Απόκριες, ο Άγιος Βαλεντίνος και η Κινέζικη Πρωτοχρονιά συνθέτουν ένα non stop πάρτι γεμάτο πρωτότυπες δραστηριότητες στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

#1 Χορεύετε;

Ο Άγιος Βαλεντίνος χορεύει σε ρυθμούς αργεντίνικου τάνγκο προς τιμήν της μεγάλης γιορτής του έρωτα. Ζευγάρια και μη, ρομαντικοί, ή απλά λάτρεις του τάνγκο, ανεβαίνουν στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ και με θέα τη θάλασσα μαθαίνουν τα βήματα του πιο αισθαντικού χορού από τους έμπειρους χορευτές και δασκάλους του «Tango Factory», ενώ η βραδιά κλείνει με ένα open χορευτικό πάρτι για όλους.

i Τετάρτη 14/2, 8.30 μ.μ. (μάθημα) / 9.30 μ.μ. (πάρτι) | Φάρος

#2 Κινέζικη πρωτοχρονιά

Η πρώτη ημέρα του κινέζικου ημερολογίου ορίζεται στις 16/2 και σχετίζεται ζωδιακά με τον γήινο σκύλο. Με αφορμή το Νέο Έτος του Σκύλου, η κινέζικη πρωτοχρονιά γιορτάζεται με ένα εργαστήριο κατασκευής σκύλων διάφορων χρωμάτων και σχημάτων με την τεχνική του οριγκάμι.

i Παρασκευή 16/2, 5 μ.μ. - 6 μ.μ. (για παιδιά 4-8 ετών και γονείς), 6.15 μ.μ. - 7.15 μ.μ. (για παιδιά 8-12 ετών), 7.30 μ.μ. - 8.30 μ.μ. (ενήλικες) | Παιδικό Εργαστήρι

#3 Μάσκες από μυθικά πλάσματα

Οι Θεοί του Ολύμπου, ο Μινώταυρος, η Λερναία Ύδρα και πολλές ακόμα μυθολογικές φιγούρες δίνουν μορφή σε ένα πλαστικό καλούπι το οποίο με χαρτοκοπτικές εφαρμογές, κολάζ και μπόλικη φαντασία μεταμορφώνεται στις πιο πρωτότυπες μάσκες μυθικών πλασμάτων.

i Σάββατο 17/02 | 11.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. | για παιδιά άνω των 7 ετών, νέους και οικογένειες, άτομα με ή χωρίς αναπηρία | Παιδικό Εργαστήριο

#4 Ψάχνοντας τον βασιλιά Καρνάβαλο

Γονείς και παιδιά αναζητούν τον κρυμμένο βασιλιά Καρνάβαλο μέσα από παραδοσιακά αποκριάτικα παιχνίδια, αναβιώνοντας έθιμα από όλη την Ελλάδα.

i Κυριακή 18/2, 11 π.μ. - 2μ.μ. | Ξέφωτο

#5 Κυριακή Αποκριάς

Από DJ set, live μουσικές και μουσικοχορευτικό show με κρουστά μέχρι παραδοσιακά αποκριάτικα παιχνίδια για παιδιά, ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα στήνεται την Κυριακή της Αποκριάς στο ΚΠΙΣΝ. Δείτε το εδώ αναλυτικά και μπείτε σε ρυθμό καρναβαλιού.

i Κυριακή 18/2, 11 π.μ.- 4 μ.μ. | Ξέφωτο

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης