Νέα

Μένουμε Αθήνα, με τη νέα πρωτοβουλία της Mastercard

Η νέα πρωτοβουλία της Mastercard με τίτλο «Stay in Athens», σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων και την Toposophy (κορυφαίο strategic consulting & marketing agency στον τομέα της ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης προορισμών), έχει ως στόχο να προάγει και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό που επλήγη από την πανδημία.

Με κεντρικό μήνυμα «Stay in Athens» (Μένουμε Αθήνα), η Mastercard έχει σκοπό να προσελκύσει στην Αθήνα τόσο Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι θα απολαύσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε 20 κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας και να απολαύσουν τις πολυτελείς υπηρεσίες τους, όπως τα εστιατόρια τους και τις θεραπείες ευεξίας και σπα. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δειπνήσουν σε πολλά ακόμη γνωστά εστιατόρια της πόλης αλλά και να απολαύσουν ειδικά σχεδιασμένα θεματικά city walks, με σκοπό να ανακαλύψουν τις γειτονιές της Αθήνας αλλά και τις κρυφές της ομορφιές και ιστορίες.

«Συνεχίζοντας δυναμικά τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το This Is Athens του Δήμου Αθηναίων, υπογράφοντας ένα μοναδικό project, το "Stay in Athens". Η Αθήνα είναι μία σύγχρονη μητρόπολη, ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός, μέσα από το Stay in Athens μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε και να προβάλλουμε την πόλη μας. Παράλληλα, πιστοί στη δέσμευσή μας για προσφορά ανεκτίμητων εμπειριών στους κατόχους καρτών Mastercard, τους δίνουμε την ευκαιρία να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία της Αθηναϊκής φιλοξενίας» δήλωσε η Άσπα Παλημέρη (Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα) για το «Stay in Athens» που θα διαρκέσει 8 σαββατοκύριακα (από 2 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου).

Όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν το προνόμιο επιπλέον έκπτωσης 30% σε όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αλλά και στις υπηρεσίες των ξενοδοχείων, αλλά και να απολαύσουν περισσότερες εμπειρίες που θα οργανώνονται καθ’ολη τη διάρκεια του «Stay in Athens».

i Για περισσότερες πληροφορίες: www.stay-in-athens.gr