Διαγωνισμός

Κερδίστε διαμονή και ψυχαγωγία στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα με τον εορταστικό διαγωνισμό της Τράπεζας Πειραιώς

Φέτος οι διακοπές των Χριστουγέννων γίνονται ακόμα πιο λαμπερές, χάρη στο διαγωνισμό της Τράπεζας Πειραιώς που κληρώνει 15 εορταστικά πακέτα σε κατόχους των πιστωτικών καρτών της. Οι τυχεροί θα απολαύσουν έναν συνδυασμό διαμονής και ψυχαγωγίας στη γιορτινή Αθήνα, το τριήμερο 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι 15 τυχεροί θα κερδίσουν υψηλής ποιότητας διαμονή, με 2 διανυκτερεύσεις, στο πολυτελές ξενοδοχείο «St. George Lycabettus Lifestyle Hotel», που προσφέρει πανοραμική θέα στη στολισμένη πόλη και μία απόδραση μοντέρνας αισθητικής. Παράλληλα, θα απολαύσουν γκουρμέ γεύματα στο «La Suite Lounge», το εστιατόριο στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου με την προνομιακή θέση στο λόφο του Λυκαβηττού, αλλά και σε επιλεγμένα, κομψά εστιατόρια της Αθήνας. Η διαμονή περιλαμβάνει και μία θεραπεία spa στο Aegeo Spa του ξενοδοχείου, για την ευεξία, περιποίηση και χαλάρωση που αποζητούν οι ημέρες των διακοπών.

«St. George Lycabettus»
«St. George Lycabettus»

Η ψυχαγωγία δεν λείπει από το εορταστικό πακέτο, με εισιτήρια για χριστουγεννιάτικη παράσταση αλλά και ένα χριστουγεννιάτικο, θεματικό πάρκο. Τέλος, ο νικητής θα παραλάβει και ονομαστική επιταγή €300 για τα πολυκαταστήματα attica, κερδίζοντας έτσι και τα δώρα των εορτών ανάμεσα σε ποιοτικά καλλυντικά, είδη περιποίησης και high fashion brands.

Για να μπείτε στην κλήρωση, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς. Κάθε αγορά σας από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση και μπορεί να είστε ένας από τους 15 τυχερούς που θα απολαύσει το ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών! Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ.