Νέα

Η πόλη ανοίγει, και το περιοδικό της επιστρέφει!

Το πρωτόγνωρο lockdown που γνώρισε ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 απέδειξε την αναγκαιότητα της εξόδου για τη ψυχική μας υγεία και ισορροπία. Σε ποιον δεν έλειψε η ιεροτελεστία της κινηματογραφικής προβολής, ο καφές με έναν φίλο, η ανανεωτική εμπειρία μιας θεατρικής παράστασης, η διαπεραστική ενέργεια ενός live ή ένα χαλαρωτικό ποτό με την παρέα;

Τώρα έφτασε η ώρα να δώσουμε ραντεβού εκεί έξω, στα αγαπημένα μας στέκια που τόσο καιρό στερηθήκαμε, παίρνοντας φυσικά τα κατάλληλα μέτρα και προφυλάξεις. Το αθηνόραμα, μετά από δυο μήνες που υποχρεωτικά «έμεινε σπίτι» επιστρέφει την Πέμπτη 4 Ιουνίου στην πόλη, για να προτείνει στους Αθηναίους τις κορυφαίες επιλογές εξόδου.

Στο τεύχος της μεγάλης επιστροφής του μοναδικού αθηναϊκού οδηγού πόλης θα βρείτε εκτενές ρεπορτάζ από την επανεκκίνηση των σινεμά, εστιατορίων και μπαρ, αλλά και των πρώτων εντυπώσεων από τη νέα πραγματικότητα εξόδου. Θα διαβάσετε όλες τις ταινίες που θα προβληθούν στους θερινούς, αλλά και όσες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες θα δούμε και θα ακούσουμε το φετινό καλοκαίρι. Τέλος, μάθετε τι ισχύει στις οργανωμένες παραλίες της πόλης και πώς αυτές έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ραντεβού στα περίπτερα. Το αθηνόραμα είναι #backintown!