Νέα

«Guiness World Records 2020»: Το βιβλίο των ρεκόρ επιστρέφει με την φετινή του έκδοση

Το πιο ευπώλητο ετήσιο βιβλίο επέστρεψε από τις εκδόσεις Μίνωας και κερδίζει μικρούς και μεγάλους με την εξαντλητική πληροφορία που περιλαμβάνει στις 258 σελίδες του, πάντα με τη σχετική εικονογράφηση και infographics.

Δίπλα σε διαχρονικά hit όπως τα πιο απίθανα σώματα, οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο και τα πιο ακριβά εδέσματα –το ξέρατε ότι το ακριβότερο μιλκ σέικ κοστίζει 100 δολάρια και περιλαμβάνει σος καραμέλας από γαϊδουρινό γάλα και εδώδιμο χρυσό 23 καρατίων;–, το «Guiness World Records 2020» συντονίζεται με τις ανησυχίες της εποχής και περιλαμβάνει θέματα όπως η Βιωσιμότητα, ο Πλανήτης και η Τεχνολογία Αιχμής.

Έτσι στις σελίδες του θα μάθετε το κράτος με τον μεγαλύτερο δείκτη περιβαλλοντικης απόδοσης αλλά και το έτος με τους περισσότερους φυλακισμένους δημοσιογράφους, χωρίς βέβαια να λείπουν η μεγαλύτερη συλλογή από φακελάκια τσαγιού (ρεκόρ που έσπασε μάλιστα δύο φορές μες στο 2018!) αλλά και ο σκύλος με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Οι 11 ενότητες που περιλαμβάνει είναι: Πλανήτης Γη, Ζώα, Άνθρωποι, Μανία για Ρεκόρ, Viral Sport, Περιπετειώδη Ταξίδια, Κοινωνία, Ρομπότ, Τεχνολογία και Μηχανική, Τέχνες και ΜΜΕ και Σπορ.