Δωρεάν

Γιορτάστε την 25η Μαρτίου στην Ακρόπολη

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την 25η Μαρτίου, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό. Η μέρα σας στο μουσείο μπορεί ξεκινήσει με την ξενάγηση που διοργανώνεται στους εκθεσιακούς χώρους στην ελληνική γλώσσα, από τις 12 π.μ έως τις 4 μ.μ. Οι βόλτες των επισκεπτών με τους απόλυτους γνώστες του ιστορικού χώρου θα γίνονται ανά μία ώρα για να παρέχεται στο κοινό μία ευχάριστη εμπειρία (διάρκεια μία ώρα ανά γκρουπ).

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να προμηθευτούν ειδικά σχεδιασμένα φυλλάδια για τους περιπάτους τους, έτσι ώστε να πάρουν επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες για την περιπλάνησή τους, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα παιδιά τους. Σημειώστε, ότι το εστιατόριο του Μουσείου θα σερβίρει παραδοσιακά ελληνικά φαγητά στον δεύτερο όροφο, για όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους με ένα γεύμα.

Όσοι θέλουν να… παρελάσουν την 25η Μαρτίου στο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης θα βρουν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στο Γραφείο Πληροφοριών, κλείνοντας θέση στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων. Οι θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα και με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό