Νέα

Για ακόμη μια χρονιά, η οff – road περιπέτεια γιορτάζει στον Ιππόδρομο Αθηνών

Με πάνω από τέσσερις χιλιάδες επισκέπτες στην παρθενική του διοργάνωση τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Off-Road Adventure Festival έδειξε πόσο πολύς κόσμος στην Αθήνα αγαπά την εξοχή, ψάχνει καθαρόαιμα οχήματα που οργώνουν το χώμα και θέλει τα νεότερα σε εξοπλισμό για δραστηριότητες σε θάλασσα και βουνό. Στη δεύτερη χρονιά του, το φεστιβάλ επιστρέφει σε ανοιχτό χώρο, και συγκεκριμένα στα 170 χωμάτινα στρέμματα του Μarkopoulo Park (Ιππόδρομο Αθηνών).

Πρόκειται για την κατεξοχήν έκθεση στην Ελλάδα γύρω από τα SUV, pickup και 4Χ4 οχήματα κάθε κατηγορίας και το χωμάτινο τερέν που θα φιλοξενήσει το 2ο Off-Road Adventure Festival στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου είναι το πλέον κατάλληλο, όχι μόνο από άποψη ατμόσφαιρας αλλά και για τη δοκιμή των οχημάτων από τους επισκέπτες στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα 80 στρεμμάτων με χώμα και λάσπη. Μικρά, μεσαία και μεγάλα SUV, με ή χωρίς σύστημα τετρακίνησης, σύγχρονα διπλοκάμπινα pickup, καθαρόαιμα off-road οχήματα, μαζί με αντίστοιχης φιλοσοφίας μοτοσικλέτες (on-off / motocross / enduro), ποδήλατα βουνού, τροχόσπιτα, τρέιλερ και αυτοκινούμενα, καθώς και διάφορα ανταλλακτικά όλων αυτών σας περιμένουν από εκθέτες πολλών και διαφορετικών εταιριών.

Παράλληλα, για τους λάτρεις της εξόρμησης στη φύση, θα υπάρχει εξοπλισμός για camping, για εξωτερικές δραστηριότητες σε θάλασσα ή βουνό και αθλητικά είδη. Το φεστιβάλ απευθύνεται, φυσικά, σε όλη την οικογένεια, καθώς προγραμματίζονται δράσεις για μικρούς και μεγάλους, όπως δρομικά events, διάφορα σόου κά. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις τιμές εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

i2ο Off-Road Adventure Festival | Μarkopoulo Park (Ιππόδρομο Αθηνών) | 14-15/9 | Περισσότερες πληροφορίες εδώ