Γαβριέλλα Τριανταφύλλη – Διευθύντρια Προγραμματισμού & Παραγωγής ΚΠΙΣΝ ΑΕ

Αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι να βρεθώ ανάμεσα σε ένα πλήθος, σε μια τεράστια συναυλία, όλοι συντονισμένοι στα μπάσα του ηχοσυστήματος. Να ξανανιώσω τη μαγική ενέργεια που έχουν αυτές οι μεγάλες διοργανώσεις. Μου έχουν λείψει οι αίθουσες του θεάτρου, οι παραστάσεις, το σκοτάδι μέσα στο οποίο θεατές και ηθοποιοί γίνονται ένα.

Ήταν μια εξαιρετικά απαιτητική χρονιά προκειμένου να παραμείνουμε δημιουργικά παρόντες παρά τους περιορισμούς της εποχής. Έχουμε διανύσει πολύ μεγάλη απόσταση στην παραγωγή διαδικτυακών θεαμάτων, όμως η αίσθηση των ζωντανών δράσεων δεν υποκαθίσταται. Πρόκειται για την ζωντανή εμπειρία. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έχει αναπτύξει ένα πλήρες πρόγραμμα για το φετινό καλοκαίρι προβλέποντας όλα τα πιθανά σενάρια.

Συναυλίες, θερινές προβολές στο Ξέφωτο, εργαστήρια, αθλητικά προγράμματα, εκπλήξεις, αλλά και μια μεγάλη εικαστική έκθεση στο Πάρκο είναι ο φετινός καλοκαιρινός μας ορίζοντας. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να υποδεχθούμε και πάλι το κοινό μας, στο Ξέφωτο, στον Θόλο, στην Αγορά, στα Πανοραμικά Σκαλιά, στο Κανάλι και στις Παιδικές Χαρές!

© φωτό Κωνσταντίνος Ρήγος