Νέα

Ένα διαφορετικό φεστιβάλ σε καλεί να ανακαλύψεις τα Εξάρχεια

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πλατεία Εξαρχείων φιλοξενεί το Φεστιβάλ «Αναψυκτήριον-Τα ωραία εξάρχεια» και γεμίζει μουσικούς, συγγραφείς, ποιητές και μπαζάρ βιβλίων (29/8-1/9). Το φεστιβάλ έρχεται «να ανάψει τα φώτα» στα σκοτάδια των καιρών. Η γειτονιά των Εξαρχείων ενώνεται για να περάσει ένα μήνυμα ενάντια στη βια και στη ξενοφοβία σε ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που προάγει την αλληλεγγύη και στέλνει ένα μήνυμα σεβασμού στη διαφορετικότητα, στη ζωή και στην ελευθερία.

Ακόμα, μέσα από το φεστιβάλ οι κάτοικοι θέλουν να στηρίξουν την περιοχή που μεγάλωσαν και ζουν- μας καλούν να δούμε μέσα από τα μάτια τους «Τα Ωραία Εξάρχεια». Όσοι βρεθείτε στο φεστιβάλ θα απολαύσετε πολύ μουσική και χορό, θα ξεφυλίσετε κλασικά και καινούρια βιβλία στο μπαζάρ και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Νέες και παλιές μπάντες ερμηνεύουν στη σκηνή του φεστιβάλ, την Πέμπτη 29/8 ερμηνεύουν οι: Νίκος Γιακουμάκης, Βασίλης Ράλλης, Penny Dreadful και Mr Highway Band, την Παρασκευή 30/8 θα ακούσουμε τους: Envy Never dies, Their Methlab, Dr Flipout’s One Can Band, Nikolas Razastarr, το Σάββατο 31/8 θα εμφανιστούν οι: Incirrina,Μπαλάντες για Φόνους, Dance With Invsible Partners, Bag Of Nails, Δημήτρης Πουλικάκος, Γυμνά Καλώδια και τέλος την Κυριακή 1/9 οι: Schizo Constellation, Nomik, New Zero God και Αέρα Πατέρα.

iΠλατεία Εξαρχείων | 29/8-1/9 | 8 μ.μ - 12 π.μ