Νέα

Διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες με άρωμα Χριστουγέννων από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Από -

Είναι γεγονός πως τα Χριστούγεννα είναι κατ’ εξοχήν η γιορτή των παιδιών. Ποιος είπε όμως ότι κι οι μεγάλοι δεν μπορούν να ανυπομονούν όσο και οι μικροί μας φίλοι και να θέλουν να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων; Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο Δήμος Καλλιθέας φέτος σκέφτηκαν και όσους κρύβουμε ένα μικρό παιδί στην καρδιά μας και διοργάνωσαν δωρεάν, διαδικτυακά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για ενήλικες.

Πρόκειται για δύο αυτόνομα εργαστήρια όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με διάφορα απλά υλικά και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά στολίδια και διακοσμητικά αλλά και πρωτότυπα γούρια για τη νέα χρονιά, υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Δέσποινας Ανδρέου. Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (ώρες 10π.μ.-12μ.μ.) το θέμα είναι «Ξύλινα γούρια και στολίδια με ντεκουπάζ» και την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα, με θέμα «Διακοσμητικά φαναράκια».

Τα εργαστήρια είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις είναι συγκεκριμένες γι’ αυτό προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή στο e-mail [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το εργαστήρι που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι σαράντα πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους.

banner