Νέα

City Walks Live: Γίνετε περιηγητές του κόσμου με ένα κλικ

Τα ταξίδια είναι κάτι εξαιρετικά ανανεωτικό και η περίοδος που τα έχουμε στερηθεί αρκετά μεγάλη. Το ίδιο σκέφτηκε και η ομάδα πίσω από την πλατφόρμα City Walks Live στην περσινή καραντίνα και σύντομα πέρασε στην πράξη, δίνοντας σε όλον τον κόσμο τη δυνατότητα να απολαύσει μια βόλτα σε δημοφιλείς προορισμούς, χωρίς να μετακινηθεί από τον καναπέ του.

banner

Μέσα από μια εικονική αλλά πολύ ζωντανή εμπειρία περιήγησης, μπορούμε να περπατήσουμε από την πανέμορφη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Βιετνάμ και την αγορά της Κωνσταντινούπολης, μέχρι το Τόκιο και τον Καναδά. Η εφαρμογή δίνει την επιλογή ενεργοποίησης των φυσικών ήχων που υπάρχουν σε μια πόλη γεμάτη κίνηση και ζωή, ζωντανεύοντας τις φωνές ή τα πιθανά κορναρίσματα των αυτοκινήτων, σαν να βρισκόμαστε εκεί.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να δει τις πόλεις την ημέρα ή τη νύχτα, σε κατάσταση lockdown ή όχι, ενώ συχνά προστίθενται καινούργιοι προορισμοί και νέα features. Αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμες 85 πόλεις ενώ το site δίνει τη δυνατότητα group walks, που πραγματοποιούνται καθημερινά: σε ορισμένο χρόνο, που ορίζεται στο ημερολόγιο της σελίδας, όλοι οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα το ίδιο βίντεο και να αλληλεπιδράσουν μέσω chat – μια αναζωογονητική λύση μέχρι να φτιάξουμε και πάλι βαλίτσες!

banner