Νέα

Άναψαν τα φώτα των Χριστουγέννων στην Αθήνα

Από , -

Επίσημα πλέον, η Αθήνα βρίσκεται στον παλμό των Χριστουγέννων. «Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα με την επίσημη φωταγώγηση μήνυμα γιορτής, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας», είπε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Καμίνης, στο γιορτινό ραντεβού που τηρήθηκε παρά την απογευματική βροχή, δίνοντας το επίσημο έναυσμα της εορταστικής περιόδου στο καθιερωμένο σημείο του κέντρου, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.

Πατώντας το «on» στη στολισμένη πλατεία, το εικοσάμετρο δέντρο που είχε κοσμήσει και πέρυσι το κέντρ έκλεψε απευθείας τις εντυπώσεις ενώ ο κόσμος που αψήφησε τη βροχόπτωση μπήκε στο ρυθμό της βραδιάς με την Athens Big Band, ενώ και άλλα αcts ακολούθησαν.

«Σας καλώ να περπατήσετε στο κέντρο και στις γειτονιές, να συμμετάσχετε κι εσείς και τα παιδιά σας σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις θέλετε και μπορείτε, να νιώσετε το πνεύμα των ημερών», ανέφερε στη συνέχεια υπενθυμίζοντας πως το φετινό πρόγραμμα «Άγγελοι στην Πόλη» περιλαμβάνει περισσότερες από 230 δωρεάν εκδηλώσεις, με την καλλιτεχνική υπογραφή από Κακλέα, Λύτρα και Παντελιδάκη. Η πόλη γίνεται μια μεγάλη γιορτή για όλες τις ηλικίες. Ας την απολαύσουμε. Καλά Χριστούγεννα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη φωταγώγηση

.

banner

Σχετικά Θέματα