Οι κριτικές του κοινού

Τρία Τραγούδια Για Τον Λένιν
Tri Pesni O Lenine

Σινεφίλ 1934 | Α/Μ | Διάρκεια: 70'

Σοβιετική Ένωση ταινία, σκηνοθεσία Τζίγκα Βερτόφ

ΠληροφορίεςΠληροφορίες και κριτικές για την ταινία

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

 • Μιχαήλ Χ. πριν από 9 μήνες

  Καλά τα λέει ο adam..Όχι μόνο προκατάληψη αλλά κουτοπόνηρη προπαγάνδα, εφ' όσον αν πατήσεις το trailer, βλέπεις ΟΛΗ την ταινία (πρωτοφανές)..μήπως χάσει καμμιά ..εγγραφή το ΚΚΕ, αν βαρεθεί κάποιος να πάει σινεμά..Αθηνόραμα ελέγχεις τους συνεργάτες σου, γι' αντιεπαγγελματική συμπεριφορά:

 • Στέλιος Π πριν από 3 χρόνια

  1,5 αστεράκΑ Κινηματογραφικά και ιστορικά -βασικά τα επίκαιρα της εποχής και ιδίως τα καρέ από την κηδεία- ενδιαφέρον "λιβάνισμα", αλλά μέχρι εκεί.

 • Ιακωβος πριν από 3 χρόνια

  Χρηστο δεν μαθαίνουμε ιστορία από ταινίες. Ιστορία μαθαίνουμε από ιστορικά βιβλία. Αν διαβάσεις λοιπόν για την περίοδο αυτή θα δεις ότι την χρονιά που γυρίστηκε η ταινία υπηρχε ο κοινός της Ουκρανίας με πάνω από 8 εκ. νεκρούς. Την ταινία θέλω και εγώ να την δω γνωρίζοντας όμως την ισγορια, όχι για να μάθω από την ταινία

 • Χρήστος πριν από 3 χρόνια

  5 αστεράκΑ Η ταινία αυτή μου άνοιξε τα μάτια ως προς το πόσο σημαντικός ήταν ο κομμουνισμός στο αναδείξει τις παραγωγικές δυνάμεις του σοβιετικού λαού μέσα στο πλαίσιο της διεθνούς βάναυσης ταξικής πάλης. Ποιος θα το περίμενε ότι μία ταινία του 1934, μόλις 70' λεπτών θα μπορούσε να κατακεραυνώσει τόσο εύστοχα τον καπιταλισμό, χωρίς καν σχεδόν να αναφέρεται σε αυτόν. Εγώ έκανα την αρχή και γράφτηκα στο ΚΚΕ και έγινα συνδρομητής στον Ριζοσπάστη. Όσοι δουν αυτή την ταινία θα ακολουθήσουν.

 • adam πριν από 3 χρόνια

  "τρία λαϊκά τραγούδια από την Ανατολική Σοβιετική Ένωση που υμνούν τον Λένιν" ...και αβίαστα 5 αστέρια από τον έγκριτο κριτικό του "Α"... αν υμνούσαν όμως κάποιον ηγέτη των ΗΠΑ (λέμε τώρα) , 5 τετράγωνα θα έδινε (...για να μην πω κάτι άλλο...) Ποιός είναι λοιπόν προκατειλλημένος ; (...για να μην πω κάτι άλλο...)

 • sof πριν από 6 χρόνια

  5 αστεράκΑ

 • θωμας πριν από 10 χρόνια

  5 αστεράκΑ