Όλγα
Olga

2 / 5
Χρήστο Μήτση
Όλγα

Βιογραφική 2004 | Έγχρ. | Διάρκεια: 144'

Βραζιλιάνικη ταινία, σκηνοθεσία Χάιμε Μονγιαρδίμ με τους: Καμίλα Μοργάδο, Κάκο Κιοκλέρ

Η ιστορία της Όλγα Μπενάριο, γερμανικής καταγωγής σύζυγο του Βραζιλιάνου κομουνιστή ηγέτη Λουίς Κάρλος Πρέστες, η οποία εκτελέστηκε από τους ναζί το 1942.

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • ΠΑΝΟΣ Λ πριν από 3 χρόνια

    5 Η ταινία Όλγα ήταν έκπληξη χθες για εμένα. Περίμενα μια από τις πολλές της εποχής του ολοκαυτώματος όμως δεν είχε καμία σχέση με ότι έχω δει μέχρι τώρα. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία αγωνίστριας που ό ρόλος της ήταν να προστατεύει τον Πρέστες, είχε αποστολή να τον ξαναβάλει στην χώρα του τη Βραζιλία και όχι όπως περιγράφει ο κριτικός σας πιο πάνω μια γυναίκα, σύζυγος ενός μεγάλου πολιτικού. Η ζωή της είναι από μόνη της άξια να την γνωρίσουμε και μπράβο που ήρθε στην Ελλάδα. Μια ταινία γεμάτη αγωνία, συναίσθημα, αξίες κι αυτό δεν ήταν μόνο δική μου άποψη. Όλοι οι θεατές συγκινημένοι χειροκρότησαν στο τέλος! Αξίζει να την δείτε!

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ πριν από 3 χρόνια

    5 Την είδαμε στην πρεμιέρα. Είναι εξαιρετική ταινία από κάθε άποψη.Οι αγώνες για δημοκρατία και πως μπορεί να η αγάπη να σταθεί δίπλα στους αγώνες, ή οι αγώνες δίπλα στην αγάπη, την ερωτική , την αγάπη της μάνας , τι να πούμε , για την πρωταγωνίστρια ; Να υποδύεσαι τέτοιες προσωπικότητες είναι βαρύ, παρόλα αυτά εξαιρετική!!! Όσο για την ιστορία που πρόκειται για αληθινή, μένει μια απορία πως ήταν άγνωστη η Όλγα στην Ελλάδα; Αξίζει να την δείτε!!!

  • Tatiana Sidiropoulou πριν από 3 χρόνια

    5 .....εξαιρετική ταινία . Αξίζει να την δείτε.

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Trailer


Links