Μπάτε Σκύλοι Αλέστε
The Secret Life of Pets

3 / 5
Γιάγκο Αντίοχο
Μπάτε Σκύλοι Αλέστε

Animation 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 90'
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρις Ρενό, Γιάροου Τσένι

Ο Μαξ είναι ένας σκύλος που προτιμά να περιμένει υπομονετικά πίσω από την πόρτα την Κέιτι, την καλύτερη αφεντικίνα του κόσμου, όπως πιστεύει ο ίδιος. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στο σπίτι ο νέος συγκάτοικός του, ο μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος Δούκας. Η κόντρα τους θα φτάσει στα άκρα, με την κατάσταση να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν οι δύο άσπονδοι φίλοι χαθούν στους επικίνδυνους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • Τίνα Κοντοκρά πριν από 2 χρόνια

    5 Δεν είναι τόσο τρομακτική η ταινία. Ούτε έχει άσχημο μήνυμα. Το μήνυμα της ταινίας είναι ότι μπορεί κάποιοι και (και κάποια ζώα σε αυτή την περίπτωση) να κάνουν άσχημες πράξεις επειδή δεν έχουν νιώσει αγάπη. Όταν αγαπηθούν όμως, γίνονται θαύματα και βλέπεις ότι κάνουν καλές πράξεις.....Όπως και στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις. Στην ταινία αυτό το μήνυμα περνιέται. Ένα παράδειγμα είναι ο Snowball, ο κούνελος και ο κακός ηγέτης των "Flushed Pets". Όταν αγαπηθεί από την Μόλλυ (ένα ανθρώπινο κοριτσάκι) σταματάει τις αταξίες, κάκες πράξεις και δολοπλοκίες για να σκοτώσει τους ανθρώπους, κτλ. Αν το παιδί σας αρέσει να βλέπει Λάρβα, Άβαταρ, ο Θρύλος της Κόρρα, Rabbids, δεν θα έχει πρόβλημα να δει αυτό το κινούμενο σχέδιο. Και να μην ξεχνάμε ότι οι γονείς είναι αυτοί που μαθαίνουν τα παιδιά να είναι καλά και υπεύθυνα άτομα, καλοί και αγαπητοί και να σκέφτονται με τη λογική τους.


  • Έφη πριν από 2 χρόνια

    5 Εχω πάρει πολύ καιρό να γελάσω τόσο πολύ σε animation ταινία. Απο τις καλύτερες animation των τελευταίων χρόνων. Για μικρούς και για μεγάλους. Και με πολύ ωραία μηνύματα. Αυτό που θέλουμε όλα τα όντα στον πλανήτη είναι αγάπη. Συγκινητική και αστεία ταυτόχρονα. Εξαιρετική.

  • VIC πριν από 2 χρόνια

    5 Ένα από τα ευφυέστερα animation των τελευταίων ετών. Και για ζωόφιλους αλλά κυρίως για μη. Διδακτικό, συγκινητικό, αστείο. Αυτοί που σοκάρονται με τα "κακά" ζώα ας σκεφτούν καλύτερα τι είναι αυτό που τρομάζει τα παιδιά τους. Μήπως οι ίδιοι;

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Trailer


Links