Μεσιέ Σοκολά
Chocolat

2 / 5
Χρήστο Μήτση
Μεσιέ Σοκολά

Δραματική 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 110'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ροσντί Ζεμ με τους: Ομάρ Σι, Τζέιμς Τιερέ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Κλοντίντ Εσμέ

Η ζωή του Σοκολά, γιου ενός ζευγαριού Κουβανών σκλάβων, που κατάφερε να γίνει ασυναγώνιστος κλόουν και ο πρώτος διάσημος Μαύρος καλλιτέχνης της παρισινής showbiz στα τέλη του 19ου αιώνα.

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • ΛΥΔΙΑ ΜΠΟΥΖΑ πριν από 3 χρόνια

    5 Απόλυτο αριστούργημα από κάθε πλευρά-υπόθεση (αληθινή), ψυχογράφημα, σκηνοθεσία και βεβαίως ηθοποιία (ο εγγονός του Charly Chaplin ξεπερνά κάθε προηγούμενο!). Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τι πνεύμα έκριναν την ταινία οι κριτικοί...

  • Χρήστος πριν από 3 χρόνια

    5 Υπέροχη ταινία με ωραιότατες ερμηνείες! Πολλές στιγμές ευαισθησίας που αποδίδονται υπέροχα από τους ηθοποιούς! Σκηνοθεσία και σκηνογραφία σε μεταφέρουν πραγματικά στην εποχή εκείνη! Δεν καταλαβαίνω γιατί οι κριτικοί την απαξίωσαν έτσι. Ενθαρρύνω τον καθένα που διαθέτει ευαισθησία και αγαπά την τέχνη, να την παρακολουθήσει!!

  • Mika πριν από 3 χρόνια

    5 Υπέροχη ταινία, πραγματικά κρίμα για την γνώμη των κριτικών. Ο James Thierre είναι ένας σημαντικός καλλιτέχνης και δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο. Να την δείτε !!!

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Trailer


Links