Μαύρη Τρύπα
High Life

2,5 / 5
Χρήστο Μήτση
Μαύρη Τρύπα

Επιστ. Φαντασίας 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 110'

Γερμανογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κλερ Ντενί με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Μία Γκοθ, Ζιλιέτ Μπινός

Μακριά από το ηλιακό μας σύστημα, μια ομάδα αστροναυτών που συμμετέχει σε ένα παράξενο επιστημονικό πείραμα κινείται με το διαστημόπλοιό της προς μια μαύρη τρύπα.

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • Αννα πριν από 4 μήνες

    5 Ασυνήθιστη, ατμοσφαιρική ταινία, υπαρξιακη αγωνία για την τύχη του κόσμου υπό παρακμή που μεταξύ άλλων, καταδικάζει και ξεφορτωνεται τους πιο αδύναμους και τους "αμαρτωλους" αυτής της κοινωνίας (καταδικους, σκυλιά) με όποιο τρόπο μπορεί. Γι αυτούς τους απόκληρους της κοινωνίας όμως δεν τελειώνει απαραίτητα ο κόσμος, κι ας εκδιωχθηκαν για πάντα, εν αγνοία τους και προδομένοι. Το αδιέξοδο ταξίδι στη σιωπή, τη μοναξιά, την απεραντοσύνη και το σκοτάδι μετατρέπεται σε καθαρτηριο για τις ψυχές από όπου στο τέλος αναβλύζει το πραγματικό φως και η ελπίδα, γι αυτούς με την αγνή καρδιά και με οδηγό την αληθινή επαφή που θα τους κάνει αντέξουν να βυθιστουν στα σκοτάδια της ψυχής και να αναδυθούν ξανά, ανακαλυπτοντας ένα νέο κόσμο και αφήνοντας πίσω ότι ήξεραν μέχρι τώρα. Η μαύρη τρύπα έχει το νόημα ότι βυθίζεσαι σε αυτή για να βρεις το φως, σε μιαν άλλη διάσταση, όταν ο κόσμος που ήξερες μέχρι τώρα έχει αρχίσει να πεθαίνει.

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Trailer


Links