Η Ελιά
El Olivo

3 / 5
Χρήστο Μήτση
Η Ελιά

Δραματική 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100'

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Ισιάρ Μπογαΐν με τους: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Πεπ Άμπρος

Θέλοντας να επικοινωνήσει με τον παππού της, ο οποίος έπειτα από χρόνια απόλυτης σιωπής έχει σταματήσει πλέον και να τρώει, η 20χρονη Άλμα ξεκινά με έναν φίλο και τον θείο της, αλλά χωρίς κανένα σχέδιο, να φέρει πίσω από τη Γερμανία την οικογενειακή αιωνόβια ελιά που πουλήθηκε πριν από χρόνια.

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • Μαρία πριν από 3 χρόνια

    5 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ! ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ! Μην τη χάσετε. Από τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει. Ευαίσθητη, αληθινή, θα αγγίξει κάθε σοβαρό και προβληματισμένο άτομο. Φεύγεις με μια αίσθηση ευφορίας ότι κάτι μπορεί ακόμη να περισωθεί. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους συντελεστές!

  • katanalotis πριν από 3 χρόνια

    5 Αν οχι η καλυτερη τουλάχιστον η πιο καιρια ταινία της χρονιάς. Αφορά αμεσα και την Ελληνική πραγματικότητα . κολαφος για την παγκοσμιοπόίηση και το ξεπούλημα του ευρωπαικού Νότου. Λειτουργησε το ζευγος Laverty-Bollain. Υπέροχοι οι Castillo και Gutierrez.

  • multidoc πριν από 3 χρόνια

    5 Εξαιρετική ταινία με βαθιά νοήματα με απλότητα δοσμένα. Εξαιρετικοί το τρίο Χαβιέ Γκουτιέρεζ Ο καλοκάγαθος Θείος), Καστίγιο (η εγγονή), και ο Μανουέλ Κουσάλα (ο Παππούς). Πολύ ωραία σκηνοθεσία, και φωτογραφία. Καλογραμμένο σενάριο, και ερμηνείες που μας άγγιξαν όλους.

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Trailer


Links