Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος
Love in the End

Νίκο Βουλαλά
Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος

Κομεντί 2013 | Έγχρ. | Διάρκεια: 90'

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Βασίλης Κεχαγιάς με τους: Τζωρτζίνα Λιώση, Νικόλας Αγγελής, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού

Έξι ανερχόμενοι ηθοποιοί, τέσσερις πόλεις, τρεις ιστορίες αγάπης. Μια σπονδυλωτή ελληνική κομεντί κυκλοφορεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έχοντας ως θέμα τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά από κάθε πραγματική ερωτική περιπέτεια. Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεχαγιάς, έχοντας πλούσιο βιογραφικό σε τηλεοπτικές σειρές, βιντεοκλίπ και μικρούς μήκους εγχειρήματα, υπογράφει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας του.

banner
banner

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • ΣΟΦΊΑ Χ. πριν από 5 χρόνια

    5 ΑΠΛΆ ΥΠΈΡΟΧΗ!!!!!!!! ΠΉΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΊΛΟ ΜΟΥ !!!! ΣΕ ΕΚΕΊΝΟΝ ΔΕΝ ΆΡΕΣΕ ΓΙΑΤΊ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΡΟΜΑΝΤΙΚΉ ΆΛΛΑ ΕΓΏ ΞΕΤΡΕΛΆΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ ΥΠΕΡΟΧΉ !!!!! ΠΉΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΏ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΊΔΑΜΕ ΠΆΡΑ ΠΆΡΑ ΠΆΡΑ ΠΆΡΑ ....ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΉΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΌ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΈΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ !!!!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΕΊΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΏ ,ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΌΝΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΈΚΑΝΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΌΜΑ ΈΝΑ ΠΑΡΆΠΟΝΟ ,ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ ΤΗΣ ΛΑΚΤΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΝΆ ΔΙΑΣΤΉΜΑΤΑ !!!!! ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΌΝ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ,ΑΣ ΑΝΑΙΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΤΑΙΝΊΑ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΝΕΤΑΙ ΑΥΤΉ Η ΓΛΥΚΙΑ ΑΊΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΡΩΤΑ ΠΟΥ ΤΏΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ ΖΕΣΤΑΊΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!! ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ !!!! ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑΤΊ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΞΊΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΒΟΗΘΟΎΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΉ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΉ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΔΥΣΚΟΛΊΑ , ΑΛΛΆ ΜΕΤΆ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΑ ΣΤΕΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ !!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • panos πριν από 4 χρόνια

    5 είναι μια από τις ωραιότερες ταινίες που έχω δει ! την είδα με την κοπέλα μου και μας άρεσε πάρα πολύ ! εκείνη βέβαια στο τέλος δεν σταμάτησε να κλαίει και ψιλογίναμε ρεζίλι στον κινηματογράφο , αλλά άξιζε τον κόπο ! ήταν απλά ΥΠΕΡΟΧΗ ! μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά ! συνεχίστε να κάνετε τέτοιες ταινίες !

  • nikolakis πριν από 4 χρόνια

    5 γιατί δεν έχει παραπάνω αστεράκια ?????????????????????????????????????

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Trailer


Links