Δωμάτιο Πανικού
Panic Room

3 / 5
Νίκο Βουλαλά
Δωμάτιο Πανικού

Θρίλερ 2002 | Έγχρ. | Διάρκεια: 112'

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ με τους: Τζόντι Φόστερ, Κρίστεν Στιούαρτ, Τζάρεντ Λέτο, Φόρεστ Γουιτάκερ, Πάτρικ Μποσό, Ντουάιτ Γιοάκαμ

Μια πρόσφατα διαζευγμένη μητέρα βρίσκεται παγιδευμένη μαζί με τη 15χρονη κόρη της σ' ένα δωμάτιο-κρησφύγετο, ύστερα από την εισβολή τριών ληστών. Μόνο που εκείνοι αναζητούν κάτι που βρίσκεται κρυμμένο στο «δωμάτιο πανικού» και θα κάνουν τα πάντα για να αναγκάσουν τις δύο γυναίκες να βγουν έξω.

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • Girl_Trifyllara πριν από 17 χρόνια

    5 Και γαμώ τις ταινίες!Φοβερή η ατμόσφαιρα,πρωτότυπο το σενάριο, λίγο το τέλος μας τα χαλάει.Ρε παιδιά , δεν έπρεπε να τον πιάσουν τον κακομοίρη το μαύρο οι κολόμπατσοι!Όλη τη δουλειά αυτός την έκανε!Anyway, η Jodie εκπληκτική και η κοπελίτσα πολύ πειστική!Δείτε την σίγουρα!!!

  • Georgepan πριν από 14 χρόνια

    5 T-A-N-I-A-R-A

  • Βικέντιος πριν από 17 χρόνια

    5 ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΕ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΥΤΟ Ο ΖΛΑΑΠΡΟΒΙΔΑΣ ΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΝΕΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΩΝ ΤΕΛ 30-40 ΧΡΟΝΩΝ.

Αναλυτικά οι κριτικές του κοινού για αυτή την ταινία

Δώσε την κριτική σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Trailer