Η DC Λεγεώνα Από τα Σούπερ-Κατοικίδια

2

Τα κατορθώματα της Justice League εμπνέουν μια κωμική υπερηρωική σκυλοπεριπέτεια χωρίς μεγάλη φαντασία, προορισμένη κυρίως για προεφηβική κατανάλωση.

i_dc_legeona_apo_ta_super_katoikidia

Το πρώτο animation του Τζάρεντ Στερν, της ρομαντικής κομεντί του Netflix "Happy Aniversary", ξαναγράφει την ιστορία του Σούπερμαν. Διότι στην (καρτούν) πραγματικότητα όλα τα κατορθώματα του διασημότερου υπερήρωα έχουν επιτευχθεί με τη βοήθεια του αφοσιωμένου σούπερ-σκύλου του Κρίπτο, ο οποίος καταθλίβεται βαθιά όταν το αφεντικό του τον παραμελεί για χάρη της Λόις Λέιν. Θα αναλάβει όμως να τον σώσει όταν εκείνος απαχθεί από μια εγκληματική ιδιοφυΐα.

Μόνος του; Όχι ακριβώς, μιας και μια ετερόκλητη ζωο-παρέα από losers θα συνδράμει, σε μια καρτουνίστικη σάτιρα των περιπετειών της Justice League χωρίς μεγάλη φαντασία, προορισμένη κυρίως για προεφηβική κατανάλωση. Η συνταγή (μία δόση χιούμορ, δύο κουταλιές καλοσυνάτα μηνύματα και τρία κιλά δράση) είναι χιλιοχρησιμοποιημένη και το υπερηρωικό κόνσεπτ κάνει ελάχιστη διαφορά.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2022. Διάρκεια: 105΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια

DC League of Super-Pets
2
  • Animation
  • 2022
  • Διάρκεια: 105 '
  • Σαμ Λεβίν

Μόνιμος σύντροφος του Σούπερμαν σε όλες τις περιπέτειές του, ο Κρίπτο είναι ένας πιστός σούπερ-σκύλος που καλείται να αναλάβει δράση όταν το αφεντικό του απάγεται από μια εγκληματική ιδιοφυΐα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.