Επίλεκτος Πράκτορας Stratton

0,5

Η ταινία θέλει να είναι μια καταιγιστική κατασκοπευτική περιπέτεια, σύντομα όμως ο ρυθμός της χάνει το απαιτούμενο νεύρο κι έτσι καταλήγει να μοιάζει με τηλεοπτικό δράμα.

Επίλεκτος Πράκτορας Stratton

Ο δοκιμασμένος σκηνοθέτης ταινιών δράσης Σάιμον Γουέστ («Απόδραση στον Αέρα», «Αναλώσιμοι 2» μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τις περιπέτειες μιας άκρως μυστικής βρετανικής ομάδας επίλεκτων πρακτόρων, η οποία αναλαμβάνει την εξουδετέρωση ενός Ρώσου πρώην κατάσκοπου που έχει στην κατοχή του κλεμμένα χημικά όπλα.

Επίλεκτος Πράκτορας Stratton - εικόνα 1

Η ταινία, που βασίζεται στην ομότιτλη σειρά βιβλίων του πρώην στρατιώτη Ντάνκαν Φάλκονερ, θέλει να είναι μια καταιγιστική κατασκοπευτική περιπέτεια, σύντομα όμως ο ρυθμός της χάνει το απαιτούμενο νεύρο κι έτσι καταλήγει να μοιάζει με νερόβραστο τηλεοπτικό δράμα. Απουσιάζει η ατμόσφαιρα και το σκηνοθετικό όραμα που επιδεικνύουν αντίστοιχες πρόσφατες ταινίες του είδους, που τα τελευταία χρόνια επανακάμπτει θεαματικά, ενώ μεταξύ των βαριεστημένων ερμηνειών βρίσκεται και ο διακοσμητικός Τομ «Ντράκο Μάλφοϊ» Φέλτον.

Ηνωμένο Βασίλειο. 2017. Διάρκεια: 95΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Επίλεκτος Πράκτορας Stratton

Stratton
0,5
  • Περιπέτεια
  • 2017
  • Διάρκεια: 94 '
  • Σάιμον Γουέστ

Μια μυστική ομάδα επίλεκτων πρακτόρων και στρατιωτών αναλαμβάνει την εξουδετέρωση ενός Ρώσου πρώην κατάσκοπου που έχει στην κατοχή του κλεμμένα χημικά όπλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.