Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι

Περιπέτεια οικολογικών μηνυμάτων με συγκρατημένο χιούμορ και περιορισμένες σεναριακές εμπνεύσεις, τις οποίες θα εκτιμήσουν περισσότερο όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη απολυτήριο δημοτικού. Προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι

Ο Νορμ είναι μια πολική αρκούδα με το χάρισμα να μιλάει τη γλώσσα των ανθρώπων. Όταν ο Βόρειος Πόλος κινδυνεύει από τα εποικιστικά σχέδια ενός δισεκατομμυριούχου, θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, ταξιδεύοντας μέχρι τη Νέα Υόρκη. Περιπέτεια οικολογικών μηνυμάτων με συγκρατημένο χιούμορ και περιορισμένη σεναριακή έμπνευση. Προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι - εικόνα 1

Στη διαρκώς ανανεούμενη πινακοθήκη των animated ομιλούντων ζώων προσθέστε τώρα και τον Νορμ, μια καλοσυνάτα αδέξια πολική αρκούδα με το χάρισμα να συνεννοείται με τους ανθρώπους στη γλώσσα τους. Όταν ο Βόρειος Πόλος κινδυνεύει από τα εποικιστικά σχέδια ενός δισεκατομμυριούχου, θα ξυπνήσει το φιλότιμο μέσα του και θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, ταξιδεύοντας μέχρι τη Νέα Υόρκη. Τρεις λεμούριοι θα είναι τα κωμικά sidekicks του και μια καριερίστρια μα κατά βάθος ευαίσθητη business woman η απρόσμενη βοήθειά του, σε μια περιπέτεια οικολογικών μηνυμάτων με συγκρατημένο χιούμορ και περιορισμένες σεναριακές εμπνεύσεις, τις οποίες θα εκτιμήσουν περισσότερο όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη απολυτήριο δημοτικού. Λογικό, λοιπόν, που η ταινία προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι

Norm of the North
2
  • Animation
  • 2016
  • Διάρκεια: 90 '
  • Τρέβορ Γουόλ

Ο Νορμ είναι μια πολική αρκούδα με το χάρισμα να μιλάει τη γλώσσα των ανθρώπων. Όταν ο Βόρειος Πόλος κινδυνεύει από τα εποικιστικά σχέδια ενός δισεκατομμυριούχου, θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, ταξιδεύοντας μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 29/9

Μια επική περιπέτεια και τέσσερις ακόμα τίτλοι προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/09/2022

Ο Ομάρ Ελ Ζοχάιρι κάνει την πατριαρχία "Φτερά και Πούπουλα"

Συνομιλούμε με το σκηνοθέτη του πρωτότυπου αιγυπτιακού δράματος όπου ο Μαγικός ρεαλισμός συναντά κοινωνική καταγγελία.

Ο Χρήστος Μασσαλάς, η Έλσα Λεκάκου και το θεαματικό "Broadway"

Το "α" συνάντησε το σκηνοθέτη και την πρωταγωνίστρια της εντυπωσιακής ελληνικής ταινίας, στην οποία η συνοχή ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας χορευτών – πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλελειμμένο αθηναϊκό θέατρο αρχίζει να καταρρέει εξαιτίας της άφιξης ενός νέου προσώπου.

Broadway

Αλμοδοβαρικό δράμα με αφηγηματική ευρηματικότητα και φρεσκάδα. Αν και χωρίς ολοκληρωμένες σεναριακές ιδέες, εντυπωσιάζει ως πολλά υποσχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Φτερά και Πούπουλα

Μεγάλο Βραβείο της "Εβδομάδας Κριτικής" των Καννών για μια αθόρυβη σουρεαλιστική σάτιρα που ανατέμνει βιτριολικά την αιγυπτιακή πραγματικότητα.

Μην Ανησυχείς Αγάπη Μου

Το American dream ως αστικός εφιάλτης και ένα ψυχολογικό θρίλερ που δεν ξέρει να διαχειριστεί, σεναριακά και σκηνοθετικά, τις ιδέες του, οδηγούμενο σε μια αυτοκαταστροφική, παρωδιακή σχεδόν κορύφωση.

Η Συγκάλυψη

Τυπικό - ατμοσφαιρικό και κοινωνικά καταγγελτικό - Nordic noir, βασισμένο στη λογοτεχνική σειρά "Τμήμα Q" του Γιούσι Άντλερ – Όλσεν. Έχουν προηγηθεί τέσσερις δανέζικες ταινίες (2013-18) με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.