Φεστιβάλ

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου επιστρέφει

Από -

Για αξέχαστες προβολές με θέα το Αιγαίο στην υπέροχη Ερμούπολη σας περιμένει για έβδομη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (16-21/7), το οποίο αποκαλύπτει τα χαρτιά του.

Προβολές ταινιών από όλο τον κόσμο, χωρίς περιορισμούς σε είδη και στιλ, εργαστήρια κινηματογράφου και μοναδικές μουσικές περφόρμανς, απλώνονται στη Σύρο ξεκινώντας στο θερινό και χειμερινό σινεμά Παλλάς, και φτάνοντας μέχρι το ναυπηγείο «Ταρσανάς» και το αυτοσχέδιο drive-in την Ντελαγκράτσια.

Οι επιλογές του φετινού προγράμματος κινούνται γύρω από την έννοια της «υπερέκθεσης», η οποία αναφέρεται σε μια σειρά διαφορετικών φαινομένων: από τη φωτογραφική μέθοδο και την αποκάλυψη του φυσικού τοπίου υπό τον καυτό ήλιο της Μεσογείου, έως την επαφή με τα ευάλωτα (κοινωνικά και ανθρώπινα) σώματα και την πληροφοριακή υπερφόρτωση.

Στην πραγματοποίηση του Φεστιβάλ της Σύρου μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς, καθώς η διοργάνωση προσφέρει τη δυνατότητα έμμισθης πρακτικής άσκησης σε πέντε νέους κάτω των 26 ετών στους εξής τομείς: βοηθός προβολών, παραγωγή – οργάνωση, επικοινωνία. Επιπλέον, προσφέρονται 15 θέσεις εθελοντικής εργασίας με πόστο στη φιλοξενία, τις πληροφορίες, τα εισιτήρια / πωλήσεις, τις μεταφορές και την παραγωγή.

Οι αιτήσεις και για τις δύο κατηγορίες θέσεων γίνονται δεκτές έως τις 25 Μαϊου 2019. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες θέσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων εδώ.

Σχετικά Θέματα