Νέα

Ταινίες στην πόρτα σας με ένα απλό e-mail

Τα βίντεο κλαμπ Videorama ανταποκρίνονται στις πρωτόγνωρες συνθήκες και στη δημόσια παράκληση να μείνουμε όλοι σπίτι, έτσι προσφέρουν μέσω της ιστοσελίδας τους τη δυνατότητα για online ενοικίαση ταινιών.

Προσπελάστε τους περισσότερους από 60.000 τίτλους, επιλέξτε τις ταινίες που σας ενδιαφέρον και αφού ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα, σύντομα θα ακούσετε το courier να σας χτυπά την πόρτα. Τι έχετε να κάνετε λοιπόν:

1. Γράφεστε μέλος στο site.

2. Ψάχνετε στο www.videorama.gr και βρίσκετε τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν

3. Στέλνετε ένα e-mail στο [email protected] και γράφετε περισσότερες ταινίες από όσες θέλετε. Για παράδειγμα εάν θέλετε 5 ταινίες, θα πρέπει να στείλετε λίστα με τουλάχιστον 10 τίτλους.

4. Αν είστε μέλος σε κάποιο κατάστημα, γράφετε τον κωδικό ή το όνομα σας και σε ποιο κατάστημα είστε μέλος, μια διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή το email σας.

5. Η χρέωση θα είναι € 1,90 για κάθε ταινία και τις κρατάτε μέχρι 7 ημέρες, από την στιγμή που θα τις παραλάβετε. Η διάρκεια ενοικίασης, μπορεί να μεγαλώσει, ανάλογα τον αριθμό ενοικιάσεων.

Για να παραγγείλετε online επιλέξτε το προϊόν «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ» τόσες φορές όσες και οι ταινίες που θέλετε να νοικιάσετε.

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή με e-banking, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι € 3 (αποστολή € 1,50 και επιστροφή € 1,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε «ενοικίαση με πιστωτική».

Αν επιλέξετε αποστολή με αντικαταβολή, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι € 5 (αποστολή € 2,50 και επιστροφή € 2,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε «ενοικίαση με αντικαταβολή».

6. Μέσα σε κάθε αποστολή, θα βρίσκετε έτοιμη την διαδικασία επιστροφής.

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε στο 210-9410225 ή email στο [email protected]