Διαγωνισμός

Τα μέλη του THE PASS by Schweppes θα μπουν πρώτοι στα «Σκοτεινά Νερά» με τον Μαρκ Ράφαλο

Λίγες ημέρες μετά τη γευσιγνωστική βραδιά στην υπέροχη σάλα του «Nikkei» όπου οι περουβιανές και ιαπωνικές γεύσεις δέθηκαν με την αψάδα του Schweppes, το premium club του Schweppes επιστρέφει στις σκοτεινές κινηματογραφικές αίθουσες. Ο λόγος; Το πολυαναμενόμενο κοινωνικό θρίλερ «Σκοτεινά Νερά» του Τοντ Χέινς σηκώνει αυλαία και τα μέλη του THE PASS by Schweppes θα είναι οι πρώτοι που θα απολαύσουν την ένταση ενός γνήσιου whistleblower βασισμένου σε πραγματικά γεγονότα.

Η ιστορία βρίσκει τον Ρομπ Μπίλοτ, έναν μεγάλο δικηγόρο της Αμερικής με ειδίκευση σε περιβαλλοντικά ζητήματα και δη στις φαρμακευτικές εταιρίες που υπερασπίζεται, όταν ένας αγρότης από τη Δυτική Βιρτζίνια του χτυπάει την πόρτα για βοήθεια: εκατοντάδες αγελάδες βρήκαν απροσδόκητο θάνατο και οι γεωργικές εκτάσεις της περιοχής καταστράφηκαν. Την ευθύνη θεωρεί πως έχει το παράρτημα της DuPont, μιας μεγάλης επιχείρησης που κατά κοινή ομολογία είναι πολύ προσοδοφόρα και ακμάζουσα.

Ο δυναμικός Ρομπ, τον οποίον υποδύεται ο Μαρκ Ράφαλο, με τη βοήθεια του προϊσταμένου του Τομ (από τον βραβευμένο με Όσκαρ Τιμ Ρόμπινς), ψάχνοντας την αλήθεια ανακαλύπτει πως το εργοστάσιο μολύνει τα ύδατα της περιοχής με τοξικά απόβλητα για πάρα πολλά χρόνια – και αυτό είναι μόνο η αρχή από όσα θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια…

Πρόκειται για την αρχή της δεκαπενταετούς διαμάχης που σημάδεψε την ιστορία των δικαστηρίων στην Αμερική, στην οποία ο Ρομπ πέρα από την καριέρα του ρίσκαρε τόσο την υγεία του όσο και τις οικογενειακές του σχέσεις. Πόσο δύναμη χρειάζεται ένας μονάχα άνθρωπος για να αντιμετωπίσει το οργανωμένο κεκαλυμμένο έγκλημα πολλών χρόνων και ακόμη περισσότερων εμπλεκόμενων; Η απάντηση στις 3 Μαρτίου (9 μ.μ.), στον κινηματογράφο Αβάνα, όπου 150 μέλη του THE PASS by Schweppes θα απολαύσουν την avant premiere της ταινίας.

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ή στους επόμενους που ανακοινώνονται κάθε λίγο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον κύκλο του THE PASS by Schweppes. Απάντησε στις ερωτήσεις πριν τις 28/2 (12μ.), δείξε χαρακτήρα και αυτόματα θα αποκτήσεις κάρτα μέλους από το premium club. Κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, αποκλειστικές πρεμιέρες, μουσικές βραδιές, ποτά σε απολαυστικά μπαρ, και πόσα ακόμα, σε περιμένουν να τα κερδίσεις.

Μην ξεχνάς! Μοιράσου κάθε νέα εμπειρία που σου προσφέρει το THE PASS by Schweppes χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags:

#characterrequired #schweppesgreece