Νέα

Στο ψηφιακό κανάλι της Στέγης Ωνάση τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

«Ευτυχία»
«Ευτυχία»

Την ημερομηνία που υπό άλλες συνθήκες θα γιορτάζαμε το ελληνικό σινεμά με την απονομή των 11ων βραβείων Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, η νέα πραγματικότητα επιβάλλει αντί να κατηφορίσουμε τη Λεωφόρο Συγγρού να συντονιστούμε στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 14/4 στις 16.00 συντονιζόμαστε στο YouTube, από όπου θα μεταδοθούν ζωντανά τα βραβεία της Ακαδημίας με παρουσιαστές τους ηθοποιούς Έλλη Τρίγγου και Χρήστο Λούλη.

Σας θυμίζουμε πως τις περισσότερες Ίριδες διεκδικούν οι ταινίες «Ευτυχία» (Άγγελος Φραντζής) και «Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» (Σύλλας Τζουμέρκας) με 13 και 12 υποψηφιότητες, αντίστοιχα. Βρείτε αναλυτικά όλους τους υποψηφίους εδώ.

«Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών»
«Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών»

Ακόμα, ενόψει της απονομής, ζητήσαμε από ανθρώπους που αγαπούν το σινεμά να μας μιλήσουν για τα φιλμ που διεκδικούν την Ίριδα καλύτερης ταινίας. Έτσι μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια του Ατόμ Εγκογιάν για τον «Απόστρατο», του Ευθύμη Φιλίππου για τη «Winona», του Δημοσθένη Παπαμάρκου για το «Δε Θέλω να Γίνω Δυσάρεστος, Αλλά Πρέπει να Μιλήσουμε για Κάτι Πολύ Σοβαρό», του Στέφανου Τσιτσόπουλου για το «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» και του Σταμάτη Κραουνάκη για την «Ευτυχία».

Σχετικά Θέματα